Szerintetek mit vegyek fel egy fesztiválra ami többet mutat vagy kevesebbet? Ti mit vesztek fel? 18/l
Attól függ, mi a célod!
Ha minél több valakivel akarsz lefeküdni egységnyi idö alatt, akkor a "többet mutat" a jó, ha "csak" csinos akarsz lenni, akkor a "kevesebbet" a megfelelö választás.
Amiben komfortosan érzed magad.
Nem kell máshogy öltözni,mint ahogy szoktál.
Én tavaly egy farmerszoknyàban és polóban voltam. A táskàmba bedig raktam hosszúnadràgot, amire szükség is lett az éjszaka folyamàn, mert leszakadt az ég.
Cipővől pedig válassz olyat, amit nem sajnálsz.
Én direkt vettem egy "fesztivàl" cipőt, amit nemsajnálok. De egy régi kopott cipő is jó a fesztivàlra
A te korodban inkább ami többet mutat.
Úgy is azt szoktuk meg..
Én nem akarok férfiak kéjeszköze lenni! Én csak bulizni akarok a és jól érezni magam
Nem tudom hogy minek az a véleménye mindenkinek hogy ha valaki felvesz egy kicsit többet mutató ruhát akkor már "férfiak kéjezköze" akar lenni..
Hát én egyeátalán nem vagyok ilyen és elég szomorú h mindenkiről ezt gondolják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!