Mit vegyek fel fesztiválra?
Figyelt kérdés
Megyek fesztiválra, rock koncertekre. Acépbetétes bakancsom nem szívesen veszem fel, mivel meleg lesz, és féltem úgymond. Gondoltam fekete szoknyára fekete trikóval, de nincs hozzáiilő cipő. Magassarkúba nem megyek, csupa por ott minden.
köszi előre is a válaszokat!
15/l
2015. aug. 25. 09:02
1/3 anonim válasza:
Magassarkúban fesztiválra? Még jó hogy nem! Nyakad törnéd az első pogó alatt, de a cipő sarkát mindenképp. Ne divatos akarj lenni, se ruhában se cipőben, az vedd fel ami az időjáráshoz alkalmas, de még ha meleg van is, mindenképpen ajánlom hogy valami zárt cipőt, akár egy vékony vászon tornacipő félét.
2/3 anonim válasza:
Milyen rocker vagy hogy félted a bakancsot? Az azért van hogy védje a lábad, és azt tapossák össze. Hidd el nem lesz kellemes érzés amikor egy másik bakancsos ember a védtelen lábadra tapos.
3/3 anonim válasza:
Bakancs, rövidnadrág, trikó. Bár estére szerintem hosszúnadrág, és pulcsi/farmerdzseki/bőrdzseki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!