Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ti megprobalnatok igy? Titeket...

Ti megprobalnatok igy? Titeket zavarna ha a parotokat latnatok a tv-be massal csokolozni? Megertenetek vagy nem?

Figyelt kérdés

Szerepelni szeretnek az ejjel nappal budapestbe. Szerintem minden adottsagom meg van hozza. Nyilvan nem biztos,hogy szerepelhetnek. De ha meg se probalom sose tudom meg.

Csak az az egy gondom van,hogy van parom mar 3eve es nyilvan ott kellene csokoloznom is idovel vagy valami. Es persze nem szeretnem ha ramenne a kapcsolatunk.

2019. máj. 9. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyu, ha ő is tudja hogy megvan az adottságod (könnyen kapható, szemérmetlen, gátlástalan, butácska, feltűnési viszketegséges)az éjjel nappal dugapesthez nem hinném hogy zavarná ha kamatoztatod a tehetséged. Hiszen ezek a sorozatok nem arról híresek hogy színészi tehetség kell hozzá, elég ha máshol vagy tehetséges.

Ha színész szeretnél lenni, inkább olyan műsorokat keress ahol nem járatod le magad. És ezt nem bántásból írom, az emberek 80%-ának ez a véleménye.

2019. máj. 9. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat koszi. Mas musorokhoz nem erzem magam eleg jonak. Es vegzettsegem sincs hozza. Ide pedig nem kell azert gondoltam erre. Hat eleg sok rajongojuk van az ENB-seknek szoval nem hinnem azert,hogy annyira ciki lenne.
2019. máj. 9. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
De, nagyon ciki.
2019. máj. 9. 17:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg kik a rajongóik..kb azok akik ugyan úgy viselkednek, minden buliban más pasival fekszenek össze, vagy a nyugdíjasok. Tényleg, olvasgass neten véleményeket a szereplőkről, és rájössz hogy nem biztos hogy ez kell neked, hacsak nem rendelkezel tényleg az általam felsorolt tulajdonságokkal. jelentkezz statisztának ügynökségekhez és ha jó vagy fogsz munkát kapni ne aggódj.
2019. máj. 9. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Engem ez egyáltalán nem zavarna, ha az illető egy színész lenne.

De Éjjel nappal Budapest??? Az gáz, szerintem... Nem a csókolózás és/vagy tapi, hanem maga a műsor.

2019. máj. 9. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!