Biztos buta kérdésnek gondoljátok, de ti megértenétek hogy ezért mondok vissza egy kirándulást?
Figyelt kérdés
Januárban pár csoporttársammal megbeszéltük, hogy tavasszal elmegyünk Prágába.
Viszont nekem idén lesz esküvőm és lakodalom egyben, amit ma reggel összeszámoltunk, hogy költségben hogy állunk.. Már most "szép" összeg jött ki. Bár simán elmehetnék, de nagyon sajnálom a pénzt, mivel azon kattog az agyam, hogy abból az összegből mit tudnék fedezni.
Picit lelkiismeret furdalásom van a többiekkel szemben, mert én is nagyon lelkes voltam, és most meg visszamondom... Tudom senkinek semmi köze ehhez, de sajnos ilyenben lelkiismeretes vagyok.
2019. febr. 6. 08:17
1/4 anonim válasza:
Én megérteném, ha így döntenél, és elfogadnám.
Attól mi még elmehetünk a többiekkel, és jól érezhetjük magunkat.
2/4 A kérdező kommentje:
Természetesen nem úgy gondoltam, hogy akkor ők se menjenek :D
2019. febr. 6. 11:01
3/4 anonim válasza:
Még van idő, találhatnak valakit a helyedre, ha már valami befizetett dolog. Én nem haragudnék.
4/4 A kérdező kommentje:
Nincs semmi sem befizetve.
2019. febr. 6. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!