Akik szeretnek sértegetni másokat, nagyon nehezen viselik el ha olyat szólnak nekik vissza. Ez miért van így?
Vannak emberek akik soha senkinek nem adnak igazat semmibe, valamint nagyon szeretik a másikat kritizálni,beszólogatni, sértegetni. Azonban amikor vissza nyal a fagyi pl : nekik szólnak olyat, vagy rávilágítanak a hibájukra, vagy esetleg őket kritizálják, nagyon nehezen viselik el, dühöngenek, nagyon nagyon megsértődnek, látszik rajtuk hogy rosszul esik nekik, de akkor sem hajlandóak változtatni a viselkedésükön. Sőt amikor valaki megmondja nekik az igazat, szó nélkül elmennek onnan hogy véletlenül se hallják meg a másikat. Ez miért lehet ? Mi vezérli az ilyen embereket? Miért van ez a tulajdonság ?
Félreértés ne essék, nem szenvedek az ilyen emberektől, csak van egy pár ilyen a környezetemben és ezt a viselkedési módot szeretném megérteni.
Ha valakit gázabbnak tud beállítani mint ő akkor nem érzi magát cikinek. Ez a viselkedés még oviban is szokás.
A khm Felnőttek nem tudom miért ilyenek.
sokakban akik másokat sértegetnek vagy kiosztanak, sérült lélek lakozik, ilyen módon igyekeznek palástolni belső bizonytalanságukat.
Ezért fáj, ha más szól vissza, mert sebződik fantasztikusnak gondolt ego-juk.
Az én köreimben csak azok csinálták ezt, akiknek túl engedékeny, vagy beleszarós szüleik voltak.
Ők abban a tudatban nőttek fel, hogy nekik szabad hisztizni, szitkozódni, sértegetni másokat, mert elnézik nekik, ne adj' Isten még meg is dícsérgetik, hogy milyen kis életrevaló. Így nyilvánvaló, miért veszik támadásnak, ha te nem így viselkedsz velük. Én azt nem értem soha, hogy hogy sikerül úgy felnőni nekik, hogy nem tűnik fel egyáltalán, hogy valami nem kerek :D
Ezek valóban önbizalomhiányos vagy irigy emberek.
Nekem sógornőm ilyen.
Állandóan okoskodik, de hülye mindenhez.
Persze, ha kiderül, akkor hőbörög ezerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!