Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kire szavazol a vv9 új párbaján?

Kire szavazol a vv9 új párbaján?

Figyelt kérdés
Én Adrinak szurkolok, Lacika elég unalmas és nem értem, hogy mikor szórakoztatta a nézőket (saját elmondása szerint volt ilyen) Lehet, hogy ez nem került be az összefoglalóba.
2019. jan. 17. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Egy felmérés szerint 2004-ig érdekelte az embereket ez a műfaj, utána rohamosan csökkent a nézettség. 2010 után a szavazók IQ-ja 80 és 90 között van. Legalább 80 kell a megfelelő formátumú és tartalmú sms elküldéséhez, a 90-es IQ fölöttieknél nincs kimutatható nézettség.
2019. jan. 17. 15:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Gyúrós Józsi-effekt. Bent a többiek mindig elmondták, hogy mekkora arc és milyen nagy szövegei voltak amit imádtak, mégsem került be az összefoglalóba.

Lacika esetében a játék elején elnyomták az ordibáló játékosok, és passzív volt, most pedig időhátrányban van a többihez képest. Ugyanígy a játék elején voltak összefoglalók, ahol Adri sem szerepelt néhány másodpercnél többet, talán még az is feltűnt nekem hogy kimaradt 1-1 összefoglalóból, legfeljebb csak a háttérben láttad.

Sokan csak akkor tudtak kibontakozni, mikor a deviáns játékosokat végre kitették. Ha Csoki bent maradt volna, Lacika még mindig el lett volna nyomva.

2019. jan. 17. 18:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Már nem kell sms a szavazáshoz.
2019. jan. 18. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!