Ezt hogyan lehet megcsinálni? Nekem sokat jelent
Figyelt kérdés
Szóval úgy szeretném hogy egy DVD-re egy évad. Egy évad kb 7-8 részből áll ami kb 2.72 GB. AVI-ban vannak meg de így nem tudom felírni mert a DVD lejátszóm nem ismeri az AVI-t így át kell konvertálni DVD formátumba. A gond csak az hogy amikor beteszem őket a Neroba a program úgy jelzi hogy nem fog ráférni mert több lemezterület kéne mint amennyi van a DVD-n. Ezért úgy gondoltam hogy átkonvertálom először MP4-be hogy kevesebb helyet foglaljanak. Az MP4-et meg nem tudja beilleszteni pedig MP4-be is Neroval konvertáltam. Jólvan, gondoltam hogy átviszem WMV-be és közben lerontom a minőségét hogy kevesebb helyet foglaljon. De még így sincs elég hely hogy ráférjen a lemezre de már majdnem ráfér. És ha tovább rontom a minőségét már semmit sem lehet látni szóval: Mit tudok csinálni hogy végre ráférjen egy DVD-re 8 rész? Nincs valami más formátum ami tömörített és a Nero 7 ismeri? Köszi mindenkinek a választ előre is!2010. jún. 24. 22:21
1/6 anonim válasza:
Szerintem spórolj azzal hogy levágod az opening-et és az endinget.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát jó tipp de még úgy sincs elég helyem:(
2010. jún. 25. 08:10
4/6 A kérdező kommentje:
Hát ez is már megfordult a fejemben, köszi hogy írtál de már lemondtam róla. Rájöttem hogy felesleges erőlködnöm hogy milyen formátumba vigyem át mert sehogy sem jó. De azért köszi mindenkinek.
2010. jún. 30. 10:22
5/6 anonim válasza:
Hát öregem ha annyira fontos, akkor inkább áldozz fel mér 2-3 DVDt, minthogy rontsd a minőséget...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtál de már mindegy.
2010. júl. 5. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!