Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is sokat hízott Judy?

Szerintetek is sokat hízott Judy?

Figyelt kérdés

Ez minden nővel így van, hogyha terhes, akkor hízik. De szerintem Judy jóval többet hízott, mármint hogy szépen kigömbölyödött, mióta terhes.

linkelek képet: [link] (még nem várt babát)

[link] (terhes)

2011. okt. 7. 22:11
 1/6 Mitmivan? válasza:
65%
Most őszintén, ezt ki nem sz@rja le? Ha hízott hát hízott. Ő is egy ember, olyan mint mindenki más. Pont lesz@rom, hogy mivan vele.
2011. okt. 7. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg úgy jó ,ahogy van.Ennyi sikertelen próbálkozás után,és a nehéz terhességére való tekintettel,az most a legkisebb problémája ,hogy mennyit szedett fel.Majd leadja,ha megszületik a baba.
2011. okt. 7. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Legyen egészséges a babája, könnyű és a szülés és ennyi. Kb nekem is ez volt a lényeg terhesen.
2011. okt. 7. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem hízott sokat. Amúgy meg babavárás előtt sem volt piszkafa alkata, csípőben meg erős volt mindíg is, mert ilyen a testfelépítése.
2011. okt. 9. 14:08
 5/6 anonim válasza:
Te, én nem akarok beleavatkozni, de végülis ő ki a here???
2011. okt. 9. 21:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Judy, a Groovehouse együttes volt énekesnője..azért, mert a Groovehouse már nincs.
2011. okt. 10. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!