Miért ilyen nyomorékok az idei x faktor zsűrijei? Vélemény?
Érzelmi inteligencia nulla. Empátia nulla... nagyképűek lenézőek szánalmasan viselkednek. Megaláznak olyan embereket (nem Miriamra gondolok legfőképp) akik lehet nem tudnak énekelni de lehet szívvel lélekkel készültek a produkcióra.
És a bárgyú birka közönség vevő erre.. mit gondoltok erről?
Ez nem újdonság. Ezelőtt is ugyanez a négy szerencsétlen osztotta az észt. Közbe meg ők is gagyi nyálas giccseket írnak.
Másrészről meg... Aki elmegy beégetni magát, azt nem tudom sajnálni.
Nyilván van az utolsó válaszolónak igazsága. De tegyük fel én nagyon szeretem a matekot. Sza.rá matekozom magam és azt hiszem jól megy de végül 1est kapok. Magyarán nem tudok eleget nem értek hozzá de mivel magamból kihoztam a maximumot igy azt hiszem jo.
Ugyan ezt látom a versenyzők egy részénél. Persze vannak hajmeresztő emberek...
Igen, de az embernek kell hogy legen önkritikája. Nagyjából fel kell tudnia mérni, hogy amit csinál az jó-e vagy sem. Ha ezt nem tudja felmérni, akkor a környezetének (család, barátok) kellene szólnia, hogy figyi ez elég gáz, nem kellene erőltetni. Na itt jön a bibi, hogy vagy elfogultságból, vagy jófejségből nem szólnak az illetőnek. Sőt inkább felpumpálják az önbizalmát, hogy milyen jó, miközben egyáltalán nem az. Az illető pedig ezt elhiszi, elmegy egy ilyen műsorba, belead mindent és mégis sírás lesz a vége. Sajnálom az ilyen embereket, de a zsűri nem mondhatja azt hogy milyen jó volt, mikor nem volt az.
A zsűri... hát igen, ahogy előttem leírták, voltak már szakmailag sokkal nagyobb nevek ott és valóban jobb volt. A mostani négyesből talán Alex a legnorálisabb, az ő meglátásaival tudok leginkább azonosulni. A többiek trollkodása már egyáltalán nem vicces. Tavaly még elment, de hogy újra ezt adják elő, a műsor hitelességét rontják nem kicsit. Az pedig valóban parasztság, ami a tegnapi adásban is volt: van akit az első hangra elküldenek, esélyt se adnak neki, míg aki bűn rossz volt, azt simán továbbengedik. Kabarét csinálnak a műsorból.
Igen, szerintem is nagyon szemetek. Persze, néhány ténylegesen pofátlan ember megérdemli, pl. Mirjam, a “trapes” gyerek, de sportot űznek abból, hogy még olyan embereket is megaláznak, akiknek alapvetően nem lett volna rossz a produkciójuk, csak bizonytalan intonációval kezdték. Pl. volt egy lány, akit 10 másodperc után leintettek, pedig ha végighallgatták volna, érdemes lett volna a továbbjutásra.
És persze úgy beszélnek velük, mintha nem állt volna velük szemben aznap több száz ember, akik sokkal szarabbul énekeltek.
Pl. Szerintem Dóra (“Jégvarázs”) hangja nagyon jó volt az alsó regiszterben, túlzás volt a mentorok részéről, hogy semmi hangja nincs, és valójában mindenki hazudik neki. Amikor magasabban énekelt, valóban nagyon fent volt a gégéje, amit a nyelvgyökével beszorított, és ezért nagyon elfolytott volt ez a rész, de pont ez az a dolog, amit meg kell tanulni, és egyáltalán nem reménytelen. Könnyen meglehet, hogy rossz énektanárhoz jár, aki rossz technikát tanít neki, amit nem kéne hagyni, de alapvetően hallatszik, hogy a folytott felszín alatt van egy nagyon szép hangja. És ezt úgy mondom, hogy klasszikus éneket tanulok, tehát van fogalmam róla, hogy hol kezdődik a “képezhetőség”.
Gusztusnatannak tartom, hogy egy kevésbé előnyös kinézetű, diabéteszes lányra azonnal ráugranak és lejáratják, a hamis hangú mulatós klimax ladyket, meg a “fogyatékos minyonokat” azonnal továbbjuttatják.
Szerintem megérett a világ a pusztulásra.
ByeAlex a legnagyobb koponyának tartja magát a három hangos bugyuta dalocskáival. Nagyon éretlen ez a mentorgárda.
Mindegyikük pillanatnyilag felkapott, megcsinált celebecske, akik messze nem dolgoztak annyit a sikerükért, és nem rendelkeznek akkora élettapasztalattal, mint az elmúlt évek zsűritagjai.
Keresztes Ildikóék, vagy Szikora Róberték szériában is voltak botrányos alakok, és akkor is jókat lehetett röhögni a válogatásokon, de sokkal tapasztaltabb, intelligensebb, és magasabb zenei tudású mentorgárda ült a színpaddal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!