Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az X-faktor zsűrijei vihetik...

Az X-faktor zsűrijei vihetik még ennél is lennebb a műsör színvonalát?

Figyelt kérdés

Miért választottak olyanokat a zsűribe,akik tudnak énekelni, de viszont egy értelmes mondatot nem tudnak elmondani. Régebb, pár évvel ezelőtt, ismert, művelt személyeket hívtak bírálni. Most meg olyantmond Gigi élő adásban, hogy "na, megyek pisilni", vagy Laci: "olyan énekeltél mint az állat anyukám".

Ez mi? Hihetetlen...

2017. szept. 6. 21:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
Az ilyen műsorok színvonala a nézők színvonalához igazodik. Én mér évek óta nem nézek tévét? Te miért?
2017. szept. 6. 22:16
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
*már
2017. szept. 6. 22:17
 3/18 A kérdező kommentje:
Nekem is a YouTube kezdi átvenni a helyét, csak szeretem az ilyen vetélkedőket. De, elment a kedvem...
2017. szept. 6. 22:18
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
"de viszont" ???
2017. szept. 6. 22:33
 5/18 A kérdező kommentje:
?
2017. szept. 6. 22:40
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Gigi nem élő adásban mondta, hogy megy pisilni. :D

Nem is értem, hogy azt miért nem vágták ki. :D

De amúgy ez a mentorbrigád engem is felháborít. Mindennek a legalja, hogy még a jelentkezőket sem tisztelik meg azzal, hogy legalább odafigyelnének és csendben maradnának, amíg megy a produkció. Szánalom...

2017. szept. 7. 06:59
 7/18 A kérdező kommentje:
Ha nem is elő adás, de vetítették a TV-ben .
2017. szept. 7. 13:01
 8/18 Bihar Valatonon ***** válasza:
100%
Amennyi azon múlik hogy bekerül vagy nem kerül...ahogy nekem egy zenész ismerősöm mondta " akinek igazi tehetsége van és vinni akarja valamire az első amit elkerül az X-Faktor és a többi hasonló műsor "
2017. szept. 7. 17:08
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vérzik a szívem, gyerekkorom óta nagyon szeretem az ilyen műsorokat, az X-Faktort is végig követtem több évadon át. Az utolsó amit láttam, abban Tóth Andi volt a nyertes, nem tudom már hányadik X-Traktor volt az. De azután egyre csak romlott a színvonal, én pedig eljutottam odáig, hogy a vicces első-második-harmadik napot se szeretném megnézni. A zsűri válogatás is egy kész vicc. Sajnálom amúgy, mert nagyon jó kis vetélkedő lenne :(
2017. szept. 8. 01:05
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam soha tv-s műsorokat kritizálni, semmilyen fórumon.

De ha megnézzünk az X-faktor első évadjait és a mostanit, színvonalban valóban óriási a különbség. És sajnos nem jó irányban.

Radics Gigit sem akarom kritizálni. Jól énekel, de egy ilyen zsűribe, 21 évesen, "hatalmas" méretű szakmai tapasztalatával nem őt választottam volna. A primitív megnyilvánulásait meg had ne kommentáljam bővebben... Az ilyenek lehet hogy elmennek a haverjaival a kocsmában, de nem egy tv-s műsorban főműsoridőben. Én is nyilatkoztam már tv-s műsorban (nem énekelek, teljesen más a szakterületem), de még ha össze is vágják az anyagot, eszembe nem jutna olyanokat mondani, hogy hú de jót sz@rtam, b+!

2017. szept. 9. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!