Az X-faktor zsűrijei vihetik még ennél is lennebb a műsör színvonalát?
Miért választottak olyanokat a zsűribe,akik tudnak énekelni, de viszont egy értelmes mondatot nem tudnak elmondani. Régebb, pár évvel ezelőtt, ismert, művelt személyeket hívtak bírálni. Most meg olyantmond Gigi élő adásban, hogy "na, megyek pisilni", vagy Laci: "olyan énekeltél mint az állat anyukám".
Ez mi? Hihetetlen...
Gigi nem élő adásban mondta, hogy megy pisilni. :D
Nem is értem, hogy azt miért nem vágták ki. :D
De amúgy ez a mentorbrigád engem is felháborít. Mindennek a legalja, hogy még a jelentkezőket sem tisztelik meg azzal, hogy legalább odafigyelnének és csendben maradnának, amíg megy a produkció. Szánalom...
Nem szoktam soha tv-s műsorokat kritizálni, semmilyen fórumon.
De ha megnézzünk az X-faktor első évadjait és a mostanit, színvonalban valóban óriási a különbség. És sajnos nem jó irányban.
Radics Gigit sem akarom kritizálni. Jól énekel, de egy ilyen zsűribe, 21 évesen, "hatalmas" méretű szakmai tapasztalatával nem őt választottam volna. A primitív megnyilvánulásait meg had ne kommentáljam bővebben... Az ilyenek lehet hogy elmennek a haverjaival a kocsmában, de nem egy tv-s műsorban főműsoridőben. Én is nyilatkoztam már tv-s műsorban (nem énekelek, teljesen más a szakterületem), de még ha össze is vágják az anyagot, eszembe nem jutna olyanokat mondani, hogy hú de jót sz@rtam, b+!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!