Az X-faktor zsűrijei vihetik még ennél is lennebb a műsör színvonalát?
Miért választottak olyanokat a zsűribe,akik tudnak énekelni, de viszont egy értelmes mondatot nem tudnak elmondani. Régebb, pár évvel ezelőtt, ismert, művelt személyeket hívtak bírálni. Most meg olyantmond Gigi élő adásban, hogy "na, megyek pisilni", vagy Laci: "olyan énekeltél mint az állat anyukám".
Ez mi? Hihetetlen...
Én személy szerint így gondolom: Milyen emberek jönnek be a műsorba? Ki mondja ezeknek hogy tudnak énekelni? Botfülűek vagy mi? A műsor neve lehetne: Hülye születik. Akkor az összes tovább jutott volna.
Szerintem nem a csatorna hibája meg nem is a zsűri hibája, hogy a műsor hangulata egy vicc... Hanem a sok ember, akik elhitetik maguknak, vagy mások elhitetik velük, hogy tehetségesek, tudnak énekelni, és bemennek magukat leégetni. Én ha zsűri lennék, az összes ilyen embert kinevetném, és még hagynám is hogy leégessék magukat, hamár bejönnek a műsorba... Meg azért megkérdezném, ki mondta hogy tud énekelni, és még azokat is kiröhögném. Vicc hogy ennyi ember bejön saját magát leégetni, aztán még ők vannak felháborodva, meglepődve hogy nemet kapnak.
Szerintem nem véletlen, hogy ilyen emberek ülnek a zsűriben. Puskás Peti teljesen más körönség igényeinek felel meg, mint az eddigi emberek.
Az infantilizmusnak egy olyan mértékét képes produkálni, amire senki nem volt kíváncsi.
Ne essen félre értés, nem kedvelem személy szerint Alföldi Róbertet, de az szégyentetel dolog amit a Puskás gyerek művel abban a székben, amin eddig ő ült.
A tavalyi évben is Tóth Gabi vitte el a hátán az egészet. Ő is szerintem egy olyan valaki, aki rengetegszer hozott már szégyent a szakmára a kinézetével, viselkedésével és nyilatkozataival. Rettentő ellenszenves nekem. Mégis, neki volt még egyedül képessége az értelmes véleményformálásra és a mentori szerepre.
Radics Gigi, aki egy épkézláb kritikát nem tud mondani, nem alkalmas arra, hogy valaki mentora legyen.
Fontosnak tartom én is hozzá tenni, hogy mélyen egyet értek a kérdezővel. Ilyen szövegeket leadni egy tehetségkutatóban... Simon fogná a fejét, ha ezt látná.
Plusz nem normális dolog az sem, hogy annyit kellett benne sípolni, mint annó a BagiNacsa páros műsorának első adásaiban. De az legalább vicces volt.
Kapcsolatom az X faktorral itt lezárult. Megnéztem a műsor első 10 percét, majd azonnal feljöttem gykra, hogy lássam, nem csak én vagyok kiakadva. Reagátam, oszt jó napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!