Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ti szoktatok tévét nézni?

Ti szoktatok tévét nézni?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok légy szíves.
2018. szept. 24. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
rtl híradó kb ennyi -29
2018. szept. 24. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Isten őrizz! Mit nézzek benne, a reklámokat? 42
2018. szept. 24. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Híradón kívül semmit nem nézek tv-ben. Este 6-kor bekapcsolom, 7-kor ki. Ennyi.

6 éve nem nézek tv-t amióta a neten tudok sorozatokat nézni sorozatbaráton. Ott megtalálok minden sorozatot ami érdekel, plusz azt a pár kedvenc tv-műsort is ami érdekel (Konyhafőnök, Nyerő páros, Gyertek át szombat este) :) Reklámok nélkül, műsorrendhez sem kell kötődni, akkor nézem amikor akarom.

Filmekhez is a netet használom. Vagy fent van online, vagy le lehet tölteni. 32/N

2018. szept. 25. 00:04
 4/7 jdfGabrella ***** válasza:
Én szoktam.
2018. szept. 26. 10:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Soha 24/f
2018. szept. 26. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Inkább háttérzajnak használom, miközben csinálok valamit, és néha belenézek egy-egy műsorba, ha érdekel. Nem szoktam a tv elé ülné és csak nézni. 28
2018. szept. 26. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Dehogy. Kötött műsorrend. Fos minőség (mondjuk ez az ilyen online filmnézős warez oldalakra is igaz). És ami a legaljasabb, az a reklámok mennyisége.

Éveken óta nem néztem tévécsatornát.

Van párszáz filmem és több tucat sorozatom letöltve (bluray ripek, szóval kifogástalan a minőség). Ezeken kívül pedig TED előadásokat és YouTube videókat szoktam nézni. Néha HBO GO streaming.

2018. okt. 13. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!