Ti szoktatok még tévét nézni? Ha nem, miért?
Nagyon sokan már online néznek videókat, filmeket, sorozatokat. Ti hogy vagytok ezzel?
Nemet és kort is írjatok!
Èn azért nem nagyon szoktam tvt nèzni, mert egyszerűen nem èrdekel, nem talàlok magamnak megfelelő műsort, utàlom a reklàmokat.
Egyetlen egy sorozat van, amit reggel munka előtt meg szoktam nèzni, de az se "modern" szappanopera meg ilyesmi, hanem egy '90 èvek beli sorozat. Azt se rendesen nèzem, inkàbb hàttèrzajnak megy, pakolok, kajàt csinálok közben.
Filmet max heti 1-szer, de inkàbb 2 hetente 1-szer nèzek tvben, azt is hètvègèn ha unatkozok, ès csak olyan filmet amit szeretek. Egyèbkènt èn online sem szoktam filmeket nézni, szökőêvente ràm jön hogy akkor most megnèzek egy sorozatot, azt letudom 3 hèt alatt ès ennyi. Van hogy be sem fejezem.
Egyetlen egy dolog van, amit annyiszor nèzek a tvben, amennyiszer csak tudom: snooker. Nagyon nagy fan vagyok. Hétköznap mondjuk nincs sok időm rá, de hètvègèn szabadidőmben nèzem. Csak hàt az is kb 3 hetente van.
20/L
Azt hiszem ott szoktam le a TV-ről, amikor rászoktam a számítógépre. :) Most már az is zavar, ha a párom gépezik, és közben megy a TV. Amint kimegy, nyomom ki, mert rohadt idegesítőek a műsorok.
Kereskedelmi csatornák: 10 perc film, 15 perc reklám (főleg gyógyszer reklámok), idióta magyar, és még idiótább külföldi sorozatok, amiknál már a 600. résznél tartanak, tehát nem tudom követni
Természtefilm csatornák: az Anktartisz és az Afrikai szavannák körbefotózva hatszázezredjére, esetleg ha még valaki nem látta volna.
Főzőműsorok: végy 2 adag kuszkuszt és keverd össze 3 adag kurkumával. MÉg ha tudnám, hogy mik azok....... Jó nekem a paprikáskrumpli is.
És még sorolhatnám.
Kultúrális csatornák: valami nő kornyikál...
És még sorolhatnám.
Evés közben a konyhában bekapcsolom. Discovery(autókat szerelnek). Kb.ennyi. Egyiken sincs soha semmi. Van ezer csatorna és SEMMI értékelhető tartalom.
Kapcsolgatod folyamatban. Egyik ilyen alkalmával keveredtem a Fishing&Hunting csatornára ahol horgászverseny ment éppen. F@$zi a tóparton bedobva a cejg. Körülötte meg félkörben a nézők! Beszarsz nézték ahogy a másik nézi a kapásjelzőt! Hihhetetlen! A kommentátor! suttogva közvetítette az izgalmas eseményeket:-Az angol versenyző ha jól láttam bojlival etetett be...kérdés hogy ez elég lesz-e ma, ebben a rendkívül szoros versenyben!
Na hát nézze a f@$70M!
Szoktunk, leginkább a NickJr.-t mostanában. De szeretem a filmes csatornákat is, számtalan olyan jó filmet láttam már "véletlenül": épp kezdődött, megvártam, hogy mi az, és kiderült, hogy nagyon jó és érdekes. Mig magamtól sosem töltöttem volna le, vagy kerestem volna rá, mert arról sem tudtam, hogy létezik.
A sorozatokat viszont leginkább online nézem, mert nem mindig érek rá akkor leülni megnézni, amikor adják.
Az számít, ha online nézek tévét? Mert akkor igen, M1-2-5 és a Dunák.
Bár nem annyira nézem, mint egész nap megy, hallgatom, és csinálom a dolgom. Ha hallom, hogy olyan megy, amit érdekes lenne látni, esetleg átkapcsolok nézni. Ha időben odaérek.
Ha tudom, nézem a Maradj talpont és a Bagi és Nacsát.
60N
Nem igazán nézem. Mindig megy a háttérbe, mert a család más tagja viszont nézi, én teljesen megvagyok nélküle. Kivéve a híradót, azt mindig azon nézem.
Ott szoktam le a tv-ről, amikor feliratosan kezdtem el nézni filmeket. :) Azóta általában idegesít, ha nem eredeti hanggal nézem a filmeket sorozatokat. Ez pedig nyilván csak gépen megy, internet segítségével.
Az ismeretterjesztő csatornák még most is érdekelnének, de kevés időm van rá így ehelyett is inkább a számítógépet választom.
16/L
Már kb 1-2 éve alig nézek TV-t. Csak a Showder Klubbot néha. Egyszerűen nincs amiért. Azokat a filmeket amelyek érdekelnek nem adják, az ilyen Sztárban sztáros hülyeségek meg nem érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!