Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Astro-világ. Hogy lehet ilyen...

Astro-világ. Hogy lehet ilyen csalókat szabadlábon hagyni és még tv műsort is adni nekik?

Figyelt kérdés
Ma volt az egyik legjobb átverés.Nem nézem sűrűn de akkor jókat röhögök rajta.Azt mondta a jós ribi hogy akinek 8-al kezdődik az adókártyája és van benne még valahol 3-as szám az a kiváltságos vagy mi és küld neki valami áldásszerűséget.Na erre az asszonnyal kiváncsiságból megnéztük és láss csodát mindkettőnké 83-al kezdődött.Akkor megnéztük miből is áll az adószám.Érdekes módon minden adószám 8-al kezdődik és szinte mindegyikben van valahol 3-as is.Ekkora csalók ezek.A sok debil meg hívja az emelt díjas számot.
2018. ápr. 23. 17:52
 1/6 anonim válasza:
63%

mi köze ennek az autókhoz és motorokhoz?

legközelebb az ezotéria kategóriába tedd

2018. ápr. 23. 17:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezek szerint én is csaló vagyok. :)
2018. ápr. 23. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Én imádom, ha tehetem nézem, rengeteget lehet rajta nevetni. Akinek egy csöpp esze is van úgyse hívja aki meg igen az így járt
2018. ápr. 23. 18:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért nem úgy van az.Akkor ha valakit lehúznak a csalók mert például hiszékeny jólelkű öreg néni (lehet akár az öreganyád is) az is megérdemli és jót röhögsz rajta?
2018. ápr. 23. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:
63%

Azért ez a szándékos félreértés kategória. Nem azt mondtam hogy azon röhögök ha mondjuk telefonos csalók lehúznak bárkit vagy társait. Az nem nevetséges.

Ha viszont valakinek be lehet magyarázni például hogy egy hamutál igazából Tibetből van és a benne meggyújtott gazdálkodj okosan pénz pozitív erővel ruházza majd fel a következő telefonállót az akkor is nevetséges ha az öreganyámmal történik. De én kinézek annyit belőle hogy több az IQ-ja egy átlőtt 2 forintosénál

2018. ápr. 23. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy nem azt mondják meg fog történi az áldás, stb., hanem lehetséges.

Meg szerinted ez a zavaró? Menj el egy ásványkiállításra, rendes ásványok alig vannak, csak ilyen spirituálisnak mondott kövek mindenhol.

2018. ápr. 26. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!