SPOILER Ti mit szóltok, ahoz, hogy Sansa összejön a Trónok harca végén Gendry-vel?
Annyira utálom azt a szereplőt, meg amúgy is, hogyan lehetne Régenskirály. Bárki más, csak ő ne legyen a végén a trónon... Meg csak egy királyi fattyú, bár gondoltam, hogy céljuk van vele úgymond.
Jon és Daanerys meghal, a kislányuk kerül majd trónra, ha eléri a kort. A Hand of The King Tyrion lesz.
Ez annyira sz..r vége lenne...
5:
A 7. évad kiszivárgott sztorijáról is rengetegen azt ordították hogy kamu, aztán kiderült hogy mégsem. Ne játsszuk már el mégegyszer ezt.
--
Többiek: Amúgy ti mit olvastatok? :D Mert a port.hu-s fordításban az van, hogy Daenerys és Jon közös kislánya (Lyanna, aki még nem született meg) fog ülni a Vastrónon. Sansa Deres úrnője és az Észak vezetője lesz, Gendry Baratheon pedig Viharvég ura és a Viharföldek vezetője. És így jönnek össze.
Erre emlékszem. Pár hónapja olvastam a sztorit, de azért ez (a vége) megmaradt.
A Trónok harca első 4 évadát szerettem. Azok még úgy ahogy, de hasonlítottak az első 3 könyvre.
Én azt olvastam, hogy amíg ugye a gyerek kicsi addig nem uralkodhat, hivatalosan ő lesz az uralkodó, Gendry meg a Régenskirály, Tyrion meg a Hand of the King.
Már előtte összejönnek, mert valahogyan eljut Winterfellbe. Ott meg egyből egymásba szeretnek.
Én nem ott olvastam... De lehet el kellene olvasnom az angolt is.
De ez annyira gáz befejezés lesz. Egy kovács mit ért ehhez??? Meg amúgy is semmi joga nincs... A világ legrosszabb befejezése lenne. Mert azért volt ez az egész, ármány, haltak meg annyian, higy végén Gendry, a kovácsgyerek legyen a trónon... Meg Sansának is mást képzeltem. Inkább illik hozzá Arya.
13:
A legtöbben -köztük én is- nem a halálát látnák szívesen, hanem ha végre ő is ledobná magáról a textilt és meztelenül láthatnánk. Amire még egyáltalán nem volt példa.
Szerintem meg legtöbben a karakter halálát látnák szívesen.
Magát a színésznőt persze én is megdugnám, evidens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!