SPOILER Ti mit szóltok, ahoz, hogy Sansa összejön a Trónok harca végén Gendry-vel?
Annyira utálom azt a szereplőt, meg amúgy is, hogyan lehetne Régenskirály. Bárki más, csak ő ne legyen a végén a trónon... Meg csak egy királyi fattyú, bár gondoltam, hogy céljuk van vele úgymond.
Jon és Daanerys meghal, a kislányuk kerül majd trónra, ha eléri a kort. A Hand of The King Tyrion lesz.
Ez annyira sz..r vége lenne...
Azt úgy nem tudtam kiírni, hogy TRÓNOK HARCA SPOILER, többi lent???
Visszadobta. Ott a kérdésben, a végét pedig végképp nem kellett volna elolvasni...
De olyan kiábrándító, hogy Gendry-é az Iron Throne.
Nagyon meglepődnék ha az a szivárogtatott script, amiből te is idézel igazi lenne. Nem létezik, hogy az legyen.
Másrészről, ha tényleg a hivatalos forgatókönyvet szivárogtatták ki, akkor sem tudom elképzelni, hogy Gendry története az legyen ami. Annyira dilettáns idióták nem lehetnek a készítők, hogy ilyen módon köpjék szembe a rajongókat. Mindenféle logikát nélkülöz, hogy Gendry trónra kerüljön, különösebb hatalma és ereje sincs ahhoz, hogy bármiféle követelést megfogalmazzon, és könyörgöm, 3-4- évadot kihagyott, majd hirtelen visszarángatták, mintha mi sem történt volna. Az meg, hogy összejönne Sansával szintén nonsense, nem is ismerik egymást, mindegyiküket másfelé hívja a kötelesség stb...
Ha idevesszük a könyveket is, akkor valamilyen szinten érteni vélem a logikát, de már réges rég homlokegyenest különvált a kettő, szóval elképzelhetetlennek tartom, hogy Gendry legyen a király, és Sansa legyen a nője.
Hát remélem...
De egyáltalán hogy is szívárogtathatnának ki ilyet.
Egy fattyú úgymond, köze nem volt a politikához, hatalomhoz, semmihez. Meg az is, hogy Sansa férje legyen, nonszensz. Észak Királynője elvileg, ha ennek is hihetünk, hozzámegy egy senkihez. Mert hogy Robert király fia az igaz, de egy hatalom nélküli fattyú, aki max. kovácsoláshoz ért. Nem rossz szándékú, de ez van. Ennyi erővel bárkihez hozzáadhattak volna, ez rangon aluli valaki. És az egész sororzat megcsúfolása lenne.
Ennél még inkább Baelish-nek is jobban örültem volna. De bárki más, akárki, még Jonika, aki mint kiderült nem is fattyú.
Utálok Spoilerezni, pedig megfogattam, hogy ennél a sorozatnál nem teszem. Bár ez inkább találgatás.
A 6 meg a 7 is kiszivárgott.Akkor is mindenki azt mondta tuti nem igaz aztán az lett.
Amúgy mióta nincs könyv amiből meríthetnének azóta haldoklik a sorozat.Én már csak egy átlagos fanfictionként tekintek rá,úgy még beveszi a gyomrom a sok hülyeséget.
Én is félek, hogy igaz lesz... 95 %-ig bejött.
De ne már, Gendry, a fattyú, kovács parasztgyerek lesz az uralkodó, Protector of the Realm, King Regent, illetve Sansa férje.
Úgy van, hogy eljutt Winterfellbe (Deres) és ott ismerkedik meg Sansâval és a többiekkel, szerel lesz első látásra.
Ez a legrosszabb befejezés.
De majd 1 év múlva visszatérünk rá :) Akkor kiderül minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!