Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek hogy találkozik...

Szerintetek hogy találkozik majd újra Arya és Melisandre?

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=yAyCpREHf6k ''sötétséget látok benned blablabla...sok különböző színű szempárt blabla...'' és azt mondja neki búcsúzóul, hogy még találkozni fognak

2014. okt. 4. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel a sorozatban Arya a bérgyilkosokhoz igyekszik és Melisandre rajta van a listáján, én csak egyre tudok gondolni. De az is lehet, hogy ezt még Melisandre is látta Arya szemében és tudja, hogy végezni fog vele.
2014. okt. 4. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Az eredeti sztoriban, tehát a könyvekben Arya és Melisandre sosem találkoztak. A sorozatban Gendry kapta meg Edric szerepét és ezért volt ez a jelent és találkozás. Tehát többek között ez is máshogy van és lesz, mint a könyvekben. A különböző színű szemek arra vonatkoznak,hogy Arya mindig másnak adta ki magát mikor bujkált Ned halála után, és a továbbiakban is mindig más személyisége lesz az arcnélkülieknél. Sztem az elképzelhető,hogy a sorozatban majd Aryát bérlik fel Melisandre megölésére.
2014. okt. 6. 11:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezen én is agyaltam már egyszer,de a könyvben is azt hiszi Mel, hogy Arya a Fal felé tart lóháton, aztán mégse ő az. Talán most is csak azt hiszi hogy vele fognak találkozni a Fal-nál mivel Melisandre a jövőt is látja a lángokban.
2014. okt. 6. 13:31
 4/7 anonim ***** válasza:

1.)A Tyrellek felbérelnek egy arcnélkülit, hogy így gyengítsék meg Stannist. (Most Tyrell papa úgyis Braavosba megy a soroztban.)

2.) A Hit bérel fel egy gyilkost, hogy a vörös démon papját elintézze és így ne térítsen át másokat.

3.) Cersei béreli fel véletlenül, hogy végezzen Jonnal.

4.) Tökmindegy...valaki felbéreli, hogy ölje meg Stannis örökösét, Shireent. A lényeg, hogy eljut a Falra és ott találkoznak.

De lehet, hogy máshol találkoznak majd.

2014. okt. 6. 19:30
 5/7 A kérdező kommentje:

1,2,4 - Én is ilyesmikre gondoltam először.

3 - Ebben lehet némi igazság.

2014. okt. 7. 00:51
 6/7 anonim ***** válasza:
És talán még 5.) Mel nem személyesen találkozik Aryával, hanem mint Nymeria. Jojennek van egy olyan jóslatféle elszólása, hogy a farkasok vissza fognak térni északra. Most vagy a Starkokra gondolt vagy az igazi farkasokra...vagy mindkettőre. Mindenesetre egyre többet hallani a falkáról.
2014. okt. 8. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem melisandre majd gendry után megy, gendry pedig véletlenül belebotlik Aryába... így :D

( De lehet, hogy ez inkább a vágyam csak...)

2015. szept. 28. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!