Trónok harca 2. kötetben, szerintetek Arya Nymeriával találkozik az erdőben?
Figyelt kérdés
Amikor útban van Yorennel, hogy hazavigyék Deresbe. Elmegy vécézni egy kicsit távolabb a többiektől be az erdőbe, és akkor körül veszi egy, majd több farkas, akik nem támadnak rá, aztán elmennek. Én Nymeriára gondoltam, mert lehet, hogy felismerte Aryát és azért nem bántotta, de nem is ment oda hozzá, mert emlékezett rá, amikor Arya megdobálta.2013. jún. 18. 10:48
1/3 anonim válasza:
Nem Trónok harca 2. kötet, hanem A tűz és jég dala 2. kötet. De sztem igen az Nymeria, mivel neki is van a könyben farkasos álma, amiben megtámadja Vargo Hoat embereit.
2/3 A kérdező kommentje:
De akkor szerinted is azért nem fedte fel magát Nyméria, amit írtam?
2013. jún. 18. 11:41
3/3 anonim válasza:
Lehet Nymeria messzebb járt, de a farkasok felismerték benne a farkast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!