Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Supernaturalban Rowena...

A Supernaturalban Rowena szerintetek is hazudott, amikor azt mondta, hogy az erejének csak kis része van elzárva? Most már legyőzi Lucifert?

Figyelt kérdés

Csak az olvassa el, aki látta az utolsó részt, mert sok a spoiler.

A legutolsó részben Rowena újra visszatért és feloldotta az erejét korlátozó varázslatot.

Több külföldi oldalon arról cikkeztek, hogy Rowena hazudott, ugyanis az erejének kis része volt korlátozva, hanem úgy a 80 százaléka.

20 százalékos krafttal is erősebb volt bármelyik átlagos boszorkánynál vagy démonnál, sőt még Lucifert is képes volt ideiglenesen hűvösre tenni.

Szóval, szerintem könnyen lehet,hogy a teljes ereje vetekedik vagy felülmúl egy arkangyalt.

2018. febr. 4. 16:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezen gondolkoztam én is. Viszont nekem van egy olyan érzésem hogy Rowena még nem döntötte el hogy melyik oldalon is áll. Könnyen lehet hogy Luciferrel fog szövetséget kötni ha tőle kap jobb ajánlatot. Mindig is fenntartással voltam vele szemben.
2018. febr. 4. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!