Supernaturalban komolyan megölették Rowenát, Crowleyt és castielt? Szerintetek meghaltak?
Én eléggé kiakadtam, de egyet kell értsek a 3. válaszolóval, Crowley-t és Rowena-t sajnálom nagyon, mert őket nagyon szerettem és félek attól, hogy már nem fognak visszajönni.
Viszont szerintem Cass nem fog meghalni(vagyis meghalt, de valamit úgyis kitalálnak gondolom).
Végülis, most az Odaátról beszélünk.
Én biztos, hogy be fogok dilizni szeptemberig...
Jack tud nyitni új portált a másik dimenzióba, de szerintem teljesen fölösleges. Ugyanis Lucifer nagy valószínűséggel, helyben kicsinálta Maryt + Nem hiszem, hogy meg mernék kockáztatni Lucifer kiszabadulását, egy új portál megnyitásával ő is ki tud szabadulni, és akár a másik dimenzióban élő Lucifer is kijöhet.
Szóval Mary felejtős.
Igen amúgy, Castiel 100% életben van. Az egyik conon Jared (Sam színésze) véletlenül elszólta magát. Azt kérdezték tőlük, hogy tudják-e már hogyan lesz a következő évad, esetleg dolgoztak-e már rajta, mire azt válaszolta, hogy "igen, én, Jensen (Dean) és Misha (Cas) már gyakoroltuk a szövetkönyvet..." és persze az egész közönség visítozott meg tapsolt, mert ha Misha van, akkor Cas is, nyílván.
Itt van videó, ha valakit érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=enY1VfYSGDQ
Igen, sajnos a Crowley-t alakító Mark Sheppard kitette Twittere vagy Instgramra h nem fog visszatérni. Rowenával sztem ugyanez a helyzet. Viszont Misha már aláirta a szerződést a következő évaddal kapcsolatban és Jared Padalecki pedig az egyik panelen véletlenül elszólta magát h Cass vissza fog jönni.😂
És ugyancsak Jared mondta h nem fognak(nem terveznek) a 14. évadnál megállni. Csak kitűztek egy célt h elérik a 300. részt. De nem gondolkodnak azon h befejezzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!