Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Supernaturalban komolyan...

Supernaturalban komolyan megölették Rowenát, Crowleyt és castielt? Szerintetek meghaltak?

Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy már csak másfél évad van hátra a sorozat végéből és el kell varrni a szálakat, de akkor is. Mindhárman fontos és közkedvelt szereplők voltak, csak nem öletnék meg őket egy rész alatt.

2017. máj. 20. 06:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Én már a tizedik éve nem is nézem. Lehet, hogy megölik őket. Akkor könnyebb lesz elbúcsúzni a sorozattól.
2017. máj. 20. 07:20
 2/9 anonim ***** válasza:
*évad óta, csak hülye vagyok
2017. máj. 20. 07:21
 3/9 anonim válasza:
100%
Crowley és Rowena szerintem véglegesen halt meg pedig mind a kettő szereplőt/színészt szerettem :(.Castiel szerintem meg biztos vissza fog jönni...az írok biztos szembesültek azzal a ténnyel hogy ha véglegesen megölik Cas-t akkor nagyot fog csökkeni a nézettség.Mark Pellegrino (Lucifer) kiírta h ,,There is an alt universe remember" vagyis amit a 23. részben látható átjáró másik végébe volt , láthattuk Bobbyt vagyis a Cas aki meghalt lehetet a másik világból. Plusz elvileg Misha aláírta a szerződést a 13. évadra.Castiel szerintem minden irányból vissza jön ;)
2017. máj. 20. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én eléggé kiakadtam, de egyet kell értsek a 3. válaszolóval, Crowley-t és Rowena-t sajnálom nagyon, mert őket nagyon szerettem és félek attól, hogy már nem fognak visszajönni.

Viszont szerintem Cass nem fog meghalni(vagyis meghalt, de valamit úgyis kitalálnak gondolom).

Végülis, most az Odaátról beszélünk.

Én biztos, hogy be fogok dilizni szeptemberig...

2017. máj. 20. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Es Maryvel? Hogy hozzak vissza ? Vagy mi lesz vele ? Tudtok valamit a 13.evadrol vagy meg semmi? Csak nem tudok jol angolul a fordito az meg nem olyan jo koszonom elore is a valaszokat:)
2017. jún. 2. 02:07
 6/9 A kérdező kommentje:

Jack tud nyitni új portált a másik dimenzióba, de szerintem teljesen fölösleges. Ugyanis Lucifer nagy valószínűséggel, helyben kicsinálta Maryt + Nem hiszem, hogy meg mernék kockáztatni Lucifer kiszabadulását, egy új portál megnyitásával ő is ki tud szabadulni, és akár a másik dimenzióban élő Lucifer is kijöhet.

Szóval Mary felejtős.

2017. jún. 3. 09:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Crowley biztos, ugyanis Mark kiszállt a sorozatból :( Castielt vissza fogják hozni, ő tuti nem halt meg. Rowena is halott, de az ő visszatérése ettől függetlenül még nem kizárt.
2017. jún. 13. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen amúgy, Castiel 100% életben van. Az egyik conon Jared (Sam színésze) véletlenül elszólta magát. Azt kérdezték tőlük, hogy tudják-e már hogyan lesz a következő évad, esetleg dolgoztak-e már rajta, mire azt válaszolta, hogy "igen, én, Jensen (Dean) és Misha (Cas) már gyakoroltuk a szövetkönyvet..." és persze az egész közönség visítozott meg tapsolt, mert ha Misha van, akkor Cas is, nyílván.

Itt van videó, ha valakit érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=enY1VfYSGDQ

2017. jún. 13. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos a Crowley-t alakító Mark Sheppard kitette Twittere vagy Instgramra h nem fog visszatérni. Rowenával sztem ugyanez a helyzet. Viszont Misha már aláirta a szerződést a következő évaddal kapcsolatban és Jared Padalecki pedig az egyik panelen véletlenül elszólta magát h Cass vissza fog jönni.😂

És ugyancsak Jared mondta h nem fognak(nem terveznek) a 14. évadnál megállni. Csak kitűztek egy célt h elérik a 300. részt. De nem gondolkodnak azon h befejezzék.

2017. júl. 8. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!