Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Supernaturalban miért volt...

A Supernaturalban miért volt szükség a "first blade" bevezetésére, hogy megöljék vele Abaddont?

Figyelt kérdés
Simán le lehetett volna őt gyilkolni angyalpengével, angyalokkal, Sam-mel (ha Lilithet képes volt megölni, akkor Abaddont is simán ki tudta volna nyírni) vagy esetleg a Colttal. Teljesen logikátlan volt a részemről ez a szál. Értem én, hogy húzni-halasztani akarják a sorozatot, de ezen kívül mi értelme volt?

2014. szept. 23. 04:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért mert Abadon egy pokol lovag volt régen akit nem lehet megölni csak a tőrrel, de ezt el is mondták benne. Lilith meg nem volt pokol lovag csak egy sima démon ezért nem őt simán meg lehetett ülni, Különben is Sam-nek már nincs meg a démoni hatalma.
2014. szept. 23. 08:20
 2/4 A kérdező kommentje:
De nem a démonpengére gondoltam, hanem az angyalpengére. Azzal azért szerintem le lehet ölni. Sam-nek meg csak démonvért kéne innia.
2014. szept. 23. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Az angyalpengével sem lehet, csak a first blade öli meg őket és kész. Samben meg nem tudom, benne van-e még egyáltalán ez az erő, nem hiszem, hogy Dean egyáltalán engedné neki, hogy ilyet tegyen. De szerintem ez se opció már.
2014. szept. 23. 17:40
 4/4 anonim válasza:
korábban nem arról volt szó, hogy egy arkangyal tudja csak megölni őket? még Chuck idején, mintha lett volna valami lyen.
2014. okt. 12. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!