Inuyasha kagome idejeben miert nincsenek szellemek es demonok?
Szoval kagome koraban miert nincsenek demonok es szellemek?
Es kagome koraban milyen evet irnak?
1# vagyok.
1997-2000 között történik a sorozat Kagome ideje szerint. Kagome 15 éves a kezdetén és 18 éves a végén.
Azt nem tudom miért nincsenek. De ha választ kapok megírom.
Rendben koszonom
Szoval akkor meg egyezik az ido a sorozat kiadasi datumaval.
De erdekes hogy hova tuntek a demonok meg a szelpemek.
Inuyasha seshumaru stb mert elv halhatatlanok ha meg nem olik oket
Lentebb ott ahol a "hasonló kérdések" van egy hasonló kérdés. És ott van egy válasz mi szerint:
"Hát, erre nem kapunk választ se az animéből, se a mangából. Én azt mondanám, hogy az emberek a technikai fejlődéssel párhuzamosan tudattalanul is kiszorították őket, aztán már csak legendákként maradtak fenn."
És ebben lehet valami. Nem tudom ismered-e a Percy Jackson könyveket. Abban az van hogy ha egy halhatatlan(isten/szörny) már nem hisznek akkor lassacskán el tűnnek(elhalványulnak). Lehet hogy a szellemekkel is ez történt. Ahogy a technika fejlődött már nem hittek az emberek bennük és eltűntek.
Bár ez ez az egész csak elmélet.
Ez is lehet egy elmelet.
Gyerekkent nem is gondolkoztam ezeken.
De inuyasha es a tobbi demon nem halhat csak ugy meg.
Kagome vissza megy az idobe
Az o koraban,mar nincsenem szellemek se demonok. De amikor vissza megy. Bele csopen az o idejukbe.
Csak ugy nem tunhetnek el. Es o megbaltoztata a multat. Szoval a jelenre/jovpre is hatasal kene lennie xD
Lehet hogy vannak a pillangó hatások.
Ez álltal lehet hogy azért nincs például Inuyasha a fához szögelve. mert ugyan Kagome a jövőben fog vissza térni a múltba, de viszont a múlt már megtörtént így a Feudális japán múltban lévő jövőbeli Kagome már leszögelte őt onnan.
Tehát akkor és ott Kagome nem esik bele a kútba, akkor szerintem Inuyasha megjelent volna a fán és az egész világ más lenne. Hisz ha Kagome nem megy vissza a múltba akkor nem töri össze a 4 lélek szent ékkövét. És más esetlegesen teljesen máshogy alakulnak a dolgok.
Igen ez is igaz de mivolt azelott mikor kagome nem ment vissza az idobe meg szazadikig visszamenni.
Inu akkorse volt a fahoz kotve mar.
Hat nem erdekes eszrevetelek?xD
Lehet, hogy vannak, csak kevesen. Mivel az emberiség létszáma nagyon megugrott az elmúlt száz évben, gondolom az egy emberre jutó démonok száma jóval kevesebb, így nem futnak bele.
Az is lehet, hogy csak valamilyen különleges képességgel láthatóak, hacsak a démon maga nem akarja felfedni az alakját. Mint a Chihiro szellemországban című filmben. Kagome, Miroku, Sango mind különleges képességűek. A régi átlagemberek is közelebb álltak a természethez, szentélyekbe jártak stb., lehet, hogy emiatt többen látták a szellemeket. "Ha nem hiszel benne akkor eltűnik" magyarázatot lehet, hogy úgy kell inkább érteni, hogy "ha nem hiszel benne, elveszíted a képességedet, hogy meglásd".
Vagy csak mivel régen kevesebb volt az ember, a démonok nem vacakoltak azzal, hogy a közeli két falu kedvéért elrejtsék a jelenlétüket. Ma meg már 100 métert nem tehetnének meg feltűnéskeltés nélkül, emiatt alap dologgá vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!