Van itt köztetek olyan, akit tényleg nem érdekel a HD?
High definition?
Harley-Davidson?
Hewlett Packard?
Help desk?
Heavy duty?
esetleg más?
Melyik hádére gondolsz, kérdező?
Magas felbontás a kérdés! Onnan jutott eszembe, hogy egyre nagyobb felbontást akarnak elérni de nem igazán hallom, hogy ez a legtöbb embert érdekelné! Engem nagyon érdekel és nagyon örülnék mindennek magas felbontásban!
8K már biztos tökéletes :) Bár a 4K is nagyon éles képet ad!
Tökre nem érdekel. Azt sem tudom az én monitorom tudja e. Lehet, hogy lenne képminőségbeli különbség, de annyira nem figyelem a filmeket, hogy feltűnjön.
Ja, tévéműsorok kategória, a maúnika sóhoz meg megint nem szükséges...
Egyetértek, hogy jobb magas felbontásban nézni a filmeket, pláne ha egymást érik a legdurvább effektek, de nekem olyan kevés időm van bármi ilyesmire, hogy ha véletlenül leülök egy film elé, inkább a történetre, színészekre figyelek... Plusz, nem csak a legújabb filmeket nézem, néha befigyel egy-egy régebbi is. Ott esélytelen 'jó' felbontást találni.
Ettől függetlenül, megértelek. A párom teljesen kiakad, ha nem tökéletes a felbontás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!