Trónok harca két kérdés?
1. Miért vannak ellene sokan Jon valódi nevének? Azt mondják a rendezők hülyesége, pedig kb. olyan fontosságú információ, mint Hodornál a ''Hold the door'' volt. 100% hogy a könyvben is ez a neve Jonnak ez alapján. Ifjú Griffel nem moshatták össze, mivel ő Blackfyre. Ezért voltak a Blackfyre utalások, a hamis sárkány utalások, Arany Kompánia = Blackfyre-ket támogatja, Illyrio gyanús elszólásai...
2. Jon és Daenerys kapcsolata miért disney? Miért lenne disney az, amikor az unokaöccs a tudtán kívül kettyinti meg a nagynénit?
Nem. Ilyet nem mondhatnak. Ilyenkor már tiszteletben kell tartaniuk pl. a színészek munkásságát is. Gondolj csak bele, ha vártak volna, akkor Peter Vaughan nem tudta volna végigjátszani Aemon Mestert mert addigra elhunyt volna. Oké, hogy voltak színészcserék kényszerből, de azért tiszteljük meg őket ennyivel. Mert jár nekik.
Hallgattam belőle valamennyit 40-50 percet, de sok ostobaságot hordanak össze benne. Csak hogy egyet idézzek kapásból Puzsér azt se tudta, hogy csak Mások vannak meg élőholtak. Elkezdi, hogy ''az élőholtaknak nem kék a szemük''. Holott elég felidézni a történet legelső jelenetét a Falon túl, vagy aa Rideghonos vad nőci tekintetét, miután feléleszti a holtakat az Éjkirály.
1. Rhaegar fiát Aegonnak hívták, így nem hiszem, hogy Jont is Aegonnak akarták volna elnevezni. Szerintem emiatt a könyvben kizárt, hogy Aegon nevet szántak neki.
Azt pedig, hogy "Ifjú Griff/Aegon" Blackfyre vagy Targaryen vagy más még nem tudhatjuk pontosan. Ez nem olyan nyilvánvaló, mint Jon szüleinek kiléte.
2. A Disney kifejezést még nem hallottam erről, de nem abból kell kiindulni, hogy milyen rokoni kapcsolatban vannak, hanem, hogy a két főszereplő, kik mindketten ősi uralkodó családból származnak, a végén egymásra találnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!