Ti mennyit TV-tek egy nap?
Figyelt kérdés
én van, hogy 7-8 órát is, kort és nemet is írjatok2017. júl. 10. 01:46
2/11 anonim válasza:
Ameddig kaját csinálok: max fél óra. 19/f
3/11 anonim válasza:
Én csak youtubozni szoktam rajta, ha ez számít. Átlagban emiatt 3-4 óra naponta
5/11 A kérdező kommentje:
a yt nem számít most:), azt én is még pluszban 1-2 órát
2017. júl. 10. 18:48
6/11 A kérdező kommentje:
napi 15 óra napersze:D
2017. júl. 10. 18:48
7/11 anonim válasza:
Hát úgy konkrétan élő tévé adást csak a háttérben szoktam nézni (inkább hallgatni), de pl sorozatokat, műsorokat szoktam rögzíteni a boxra és akkor onnan nézem vissza.
Mondjuk valamelyik nap a BBC Earth-en néztem a Bemutatjuk az Embert című műsort. Az emberek viselkedését elemezték különböző szituációkban. Tök érdekes volt. :D
9/11 anonim válasza:
Napi kb 50 -55 perc, rtl-es Híradó+ időjárásjelentés. Amúgy online nézek sorozatokat egész évben, folyamatosan, és pár tv műsort is szintén online, illetve letöltök néhány filmet is, ha van olyan ami érdekel. De ez ritka.
Ezek így nincsenek teleszórva reklámokkal, és akkor nézem amikor ráérek, nem vagyok időpontokhoz, műsorrendhez kötve.:) Ha tönkre is megy majd a tv, már nem fogok másikat venni, tök felesleges. 31/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!