Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tv Paprikát szoktátok nézni?

Tv Paprikát szoktátok nézni?

Figyelt kérdés
2017. jún. 30. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Én szoktam! Nigel Slater műsora a kedvencem róla, illetve Havas Dóra műsorát is szeretem. Szeretem azt a nőt, számomra nagyon szimpatikus. Nigel-től pedig ihletet kaptam, és sokkal bátrabban kotyvasztok a konyhában. Illetve volt még ott egy nénike is, a neve nem jut eszembe, de az ő műsorát is szerettem, olyan jókat mesélt, olyan jó kedvűen főzött, öröm volt nézni. :)

Én nem vagyok egy szakács, de talán pont ezért is szeretem nézni, mert egyrészt nagyon kezdő vagyok a konyhában, de érdekel a téma, és ad egy plusz löketet a csatorna a konyha irányába, a másik meg... Valahogy kitudja kapcsolni, letudja lazítani az agyamat. Talán mert nem kell a történetre figyelnem, nem kell bonyolultabbá váló szálakat követnem, sőt, még a szakácsokkal együtt sem kell főznöm, egyszerűen csak bámulom, - vagy hallgatom, - hogy mit raknak a fazékba egymás után, a végül egy a szemeim számára is kellemes tányér lesz a végeredmény.

22L

2017. júl. 2. 01:22
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm ez nagyon jó válasz én is így vagyok, ahogy írtad a válaszod második részében, sajnos nekem nincsen ez a Tv csak a Minimax esti sávjában tudom nézni 8-től 2-ig, nekem tán az Európa késsel villával tetszik legjobban, persze napközben lehet van jobb műsor is
2017. júl. 2. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!