Szoktátok nézni aTV2-ön az Éden Hotel 3. Évadát?
Figyelt kérdés
Ha igen kik a kedvenceitek belőle és mennyire tetszik a műsor ahogyan a játékosok játszanak benne?2015. márc. 16. 13:37
3/7 anonim válasza:
Szoktam nézni, és nagyon tetszett is. Az első két szériát nem láttam, de hallottam hogy nagyon jó volt. De most nagyon szomorú vagyok, hogy kiderült ki nyerte meg, így már nem is érdekes.
4/7 anonim válasza:
Én szoktam. Nagyon véleményt még nem tudok mondani, összvissz 1,5 adást láttam.
5/7 anonim válasza:
Én is nézem, az előzőket is láttam, sokkal színvonalasabbnak találom bármelyik valóvilágnál, ugye itt nem a nézőknek csinálják a műsort.
Peti, Loki és Apolka a legértelmesebbek, nekik szurkolok, de van egy olyan érzésem, hogy olyan fog nyerni, akinek nem fogok örülni.
6/7 anonim válasza:
Ilyen ócskaságot soha nem nézem, jó ha első részből 15 percet láttam...
7/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! A kedvenceim az Adri és a Patrik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!