Miért csodálkoznak az emberek, ha azt mondom, h nem nézek tv-t és nincs "sorozatom"? Olyan furcsa ez?
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 18:37
1/9 anonim válasza:
"Nem nézel tévét és nincs kedvenc sorozatod??? Hát az hogy lehet???" Valahogy így?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, így. Kiegészítve talán azzal, h: "Tényleg??"
2010. máj. 18. 18:52
3/9 anonim válasza:
én sem nézek tv-t
mert amit én néznék az már túl későn van és leötltöm a neten
5/9 anonim válasza:
Én se nézek TV-t, csak nagyon ritkán, nincs benne semmi értelem.... Most nézzem azt ahogy Győzi szánalmaskodik, vagy azt ahogy a Megasztárban beteg emberek lejáratják magukat? Köszönöm nem, talán megnézem a híradót, már ha nem politikáról pofáznak =-=
6/9 anonim válasza:
én 5 éve nem tv zek,egyálltalán,a közeli családtagjaimat azért zavarja néha ,mert nem tudok a friss,,hirekröl,,.Talán azért annyira fura mert beleivodott ebbe a társadalomba hogy munka utan haza megy,képtelen lekötni magát bármivel is,és életek telnek el ugy h emberek nem fejlödnek,nem tanulnak csak vegetálnak a tv elött,mert ez a legolcsobb szorakozasi mod,mások baját sokan szeretik nézni,véleményezni,az emberek a katasztrofákra,gyilkossagokra,eroszakra pedig rogton oda figyelnek-erre jo a tv,szerintem sok benne a pánik keltés,az abszolut hamis hir.Nem vagy furcsa azert mert nem tévézel.A sorozatokbol meg mit lehet tanulni?Semmit.
7/9 anonim válasza:
Nincs semmi szokatlan benne.
Estére be szoktam kapcsolni a TV -t, de kizárólag az ismeretterjesztő csatornákat nézem. A többi csatornára nem vagyok kíváncsi.
8/9 anonim válasza:
TV-zni en se szoktam, loszar az egesz... nehany sorozatot nezek, eredeti nyelven, torrentrol (mashonnan nem nagyon tudom)...
19/F
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor még vannak csodabogarak rajtam kívül is :)
2010. máj. 25. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!