Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Láttátok a tegnapi BeleValót?...

Láttátok a tegnapi BeleValót? Csak nekem volt furcsa a végén?

Figyelt kérdés

Eddig nagyon nem hittem az ilyen "megjátszott az egész" dologban, de a tegnapi műsor egy kicsit érdekes volt számomra. Kiváncsi vagyok, hogy ezt más is észrevette-e.

Az elköszönésnél a műsorvezető kérdezte Hajdú Steve-t, hogy szerinte kire kerül majd szombaton a legtöbb jel. Erre felemeli az Éva figuráját, hogy hát ő kapta a legtöbb jelet. Erre a műsorvezető érdekes, meglepett arcot vágott, és elkezdte, hogy hát jaj, az még nem most van, majd szombaton. Erre Steve zavarba jött, és elkezdett makogni, hogy hát akkor nem is ez(mintha ki akart volna bújni ebből), akkor legyen más..nem nem marad az Éva. nekem furcsa volt.

Aki nézte, az nem vette észre ezt a végén?

2011. márc. 3. 08:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért volt ez furcsa?
2011. márc. 3. 08:33
 2/9 A kérdező kommentje:
A meglepődöttség, zavartság volt furcsa, mikor Steve felemelte Éva bábúját, és múlt időben mondta, hogy őt választották, mire a műsorvezető is zavarba jött.
2011. márc. 3. 08:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Jaa értem, szelektíven olvastam. Tehát múltidőben mondta, hogy őt választották. Háát érdekes.
2011. márc. 3. 08:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Semmi furcsat nem latok benne.
2011. márc. 3. 08:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem láttam, de ha majd fenn lesz neten megnézem, mert kíváncsi vagyok. Szerintem csak Hajdú Steve nézett be valamit. Eleve ha jövő időben kérdeznek valamit, akkor mért válaszol múlt időben? Vicces. Szóval majd visszatérek ide, ha már láttam, és tényleg véleményt tudok nyílvánítani.
2011. márc. 3. 11:01
 6/9 anonim ***** válasza:
igen mert előre el van döntve, és megvan beszélve h a béci fog nyerni, meg csalás az egész, meg hajrá olivér. stb... -.-"
2011. márc. 3. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is csalás az egész és el is van döntve.Hiszen ki tudja leellenőrizni , hogy ki hány telefonos szavazatot kapott. Aki meg esetleg le tudja ellenőrizni,annak meg nem érdeke...
2011. márc. 3. 12:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is bunda az egész, a végén Bécike fog neyrni. Vagy Laci, vagy Anikó.

Béci - cigány: ezért vele kell megnyeretni

Laci - pénzes: el van simán intézve.

Anikó: hogy ne legyen túl feltűnő.

Bár Bécit inkább kivenném onnan, mert őt azért szeretik is az emberek. De biztos nem Alekosz nyer, akinek a legnagyobb tábora van, mert az nem tetszene a retekklubbnak.

Amúgy ez a szituáció úgy is értelmezhető, hogy az elmúlt hetek alapján egyértelmű, hogy Éva kapja a jelet, és ezért mondta.

2011. márc. 3. 12:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Talán Steve nem is nézi a műsort, csak egy bizonyos összegért vállalta az ezzel kapcsolatos szereplést a reklám miatt. Ezért aztán a betanult forgatókönyvben tévedett egy kicsit, mert egyébként nincs sok fogalma a történésekről és szereplőkről.
2011. márc. 4. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!