Láttátok a tegnapi BeleValót? Csak nekem volt furcsa a végén?
Eddig nagyon nem hittem az ilyen "megjátszott az egész" dologban, de a tegnapi műsor egy kicsit érdekes volt számomra. Kiváncsi vagyok, hogy ezt más is észrevette-e.
Az elköszönésnél a műsorvezető kérdezte Hajdú Steve-t, hogy szerinte kire kerül majd szombaton a legtöbb jel. Erre felemeli az Éva figuráját, hogy hát ő kapta a legtöbb jelet. Erre a műsorvezető érdekes, meglepett arcot vágott, és elkezdte, hogy hát jaj, az még nem most van, majd szombaton. Erre Steve zavarba jött, és elkezdett makogni, hogy hát akkor nem is ez(mintha ki akart volna bújni ebből), akkor legyen más..nem nem marad az Éva. nekem furcsa volt.
Aki nézte, az nem vette észre ezt a végén?
Szerintem is bunda az egész, a végén Bécike fog neyrni. Vagy Laci, vagy Anikó.
Béci - cigány: ezért vele kell megnyeretni
Laci - pénzes: el van simán intézve.
Anikó: hogy ne legyen túl feltűnő.
Bár Bécit inkább kivenném onnan, mert őt azért szeretik is az emberek. De biztos nem Alekosz nyer, akinek a legnagyobb tábora van, mert az nem tetszene a retekklubbnak.
Amúgy ez a szituáció úgy is értelmezhető, hogy az elmúlt hetek alapján egyértelmű, hogy Éva kapja a jelet, és ezért mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!