Nem volt kicsit furcsa, hogy Anikó letagadta a kiválasztáskor, hogy szerelmes volt Olivérbe? (VV)
Kerdezo linkeld be azt a videot amikor konkretan azt mondta Olivernek hogy szerelmes bele?mert szerintem nem mondta,azt hogy o mit erzett iranta azt csak o tudja,nehogymar mi dontsuk el hogy szerelmes volt bele vagy nem.
Vajon Eva miert nem mondta meg Anikonak azt hogy azert tette ra a jelet Becire hogy megszabaduljon tolle,hogy o maradjon az egyeduli lany?.
IGen!!! Mondta hogy szerelemes Olivérbe, hogy olyat még nem érzett stb...
Kedveltem Anikót, de már megutáltam, megjátsza magát, és akkor mondja ki amit akar ha bevan rugva.
Igazat mondott, nem volt szerelmes, de erre utólag jött rá.Most tényleg, mutass egy nőt aki komolyan beleesik Olivérba.Ennyi erővel egy disznóval is összejöhetnél az ólban, és a disznó legalább nem vedeli a pálinkát és a sört reggeltől estig, és nem fingja tele a szobát.
Mellesleg Olivér volt az aki kikényszerítette Anikóból a szerelmi vallomást, mivel jól esett a saját hiúságának.Utána játszott a lány érzéseivel, és végül a párbaján cserbenhagyta Anikót és megalázta a fél ország előtt csak azért mert Enikő ott ült tőle néhány méterre.Nem a szerelmet árulta el, hanem a barátságukat.
"Igazat mondott, nem volt szerelmes, de erre utólag jött rá.Most tényleg, mutass egy nőt aki komolyan beleesik Olivérba.Ennyi erővel egy disznóval is összejöhetnél az ólban, és a disznó legalább nem vedeli a pálinkát és a sört reggeltől estig, és nem fingja tele a szobát."
Ezt mondd az Anikónak, aki nagyon szívesen megdugatta volna magát vele...:D
Jaj amúgy igen, a Bécis vallomás is jó volt... Nem tudom, hogy melyikkel járatta le jobban magát, de öröm nézni...:'D
Egyesek jó lenne ha befognák, ha nem emlékeznek 1 hónappal ezelőtti dolgokra. Anikó igenis mondta hogy szerelmes Olivérbe!!!! Videórt meg keres nektek a halál, majd töltsed te ezzel az időt ha nem hiszed el.
Kiváncsi lennék a Bécis szerelmi vallomást is így szemrebbenés nélkül letagadná-e, mert az meg még inkább tagadhatatlan volt.
Anikó egy hülye liba, Jerzyt is cask azért utálja, mert neki se kellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!