Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Aki látta az Átok2-t az nem...

Aki látta az Átok2-t az nem csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Ugye van az a rész mikor a csaj meg a pasi elmennek egy szállodában és a pasi fürdik a csaj meg nem figyel és azt hitte hogy már abbahagyta és h valami jön fel a takaró alól.. na én ettől úgy beparáztam h 2hétig nem tudtam aludni és én a mai naping azt csinálom hogy a takaród berakom a lábam alá hogy zárt legyen és hogy ne tudjon senki sem bejönni :D akitől eddig kérdeztem mindenki azt mondta hogy ő is ezt csinálja.. ezért rátok is kíváncsi vagyok hogy ti is ezt csináljátok :D?

14/l

2010. máj. 16. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem :D alszok azt csá
2010. máj. 16. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez csupán annak a jele, hogy 14 évesen nem kéne ilyesmit nézned, ha nem bírod idegileg és folyton félsz a sötétben egyedül maradni. Velem is ez volt anno, nem mertem végigmenni a folyosón ha sötét volt, mert féltem, hogy áll valaki a végén... xD De azóta már fapofával megyek végig a sötét folyosón.. xD, pedig a horrorfilmeken még mindig parázok, de megtanultam elvonatkoztatni a filmet a valóságtól.
2010. máj. 16. 19:47
 3/3 A kérdező kommentje:
jajj dehogy is .. :D nem erről beszélek hanem maga ettől a dolgotól tény h félek a sötétben de nem azért mert valaki jön hanem mert beverem valahova a fejem van valamibe elesek :D de van olyan ismerősőm és vele is ez volt az átok után pedig ő már 17éves
2010. máj. 16. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!