Anikó a napra forgó miközben Éva ezt csinálja?
ugyanezt kérdeztem meg én is az előző kérdésben..
én eddig mindig Évának szurkoltam(mindig,minden párbaján!!).Most el sem hiszem,hogy ezt csinálja..szerintem ezzel a gusztustalan húzásával sok 'rajongót' elvesztett..
Lehet,minden az alkohol miatt volt,de ez konkrétan GUSZTUSTALAN volt.
Éva és Alekosz barátsága mindig is érdek barátság volt. Taktika a nagy ragaszkodás és piszkálódás folytonos váltakozása is, ami színesíti, érdekesebbé teszi őket a műsorban. Egyébként pedig, ha győzelmük múlna rajta, mindkettő úgy taposna át a másikon, mint a sicc! Ez nyilvánvaló, főleg Évánál. Alekosz már sokkal ravaszabbul keveri a lapokat, igyekszik a felületes embereket megtéveszteni nyakatekert mondataival, amit képes úgy előadni, mint valami rendkívüli élettapasztalattal és emberismerettel rendelkező nagy intelligenciával bíró valaki. Nem is értem, hogy miért van az, hogy 8 általánost volt csak képes elvégezni? Viszont az emberek nagy része tényleg mindent bevesz, amit ez az okostojás igyekszik adagolni a kis agyukba, ezáltal egész jól ellavírozik akár a győzelemig is.
Nem mondom, hogy Anikó hibátlan, de én még őt látom a legőszintébbnek. Nem próbálja megjátszani a jóságos tündért csupán taktikából, ha dühíti valami, nem titkolja, nem tudná talán. Ezért a legkönnyebb ráfogni, hogy gonosz, pedig csak őszintén kiülnek az arcára az érzései, nem taktikázik álszenteskedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!