Ki nézi egyáltalán az Echo Tv, TV2 és M1 műsorát?
Én próbáltam nézni néhány adást, de annyira szervilisek, hogy már én szégyellem helyettük magam, hogy ilyet bevállalnak. Ennél már csak a TV2 úszító, lejárató hazudozásai mennek és a hírhamisítónak ítélt intézményvezetővel ellátott MTVA.
Nos, az Echo TV-t nem tudom, tényleg. Az M1-nél azért vedd figyelembe a lefedettséget. Például akinek nincs lehetősége fizetős csomagot venni, a digitális földi adásból - miután az Euronews-t is kivették - az RTL Klub napi azt hiszem, kettő híradóján kívül ha hírműsorra kíváncsi, csak propaganda közül választhat.
Emellett van, aki alkalmanként néz bele, érdeklődik, nos, ő is jó eséllyel hamar propagandahíreket talál meg. Nagyon nehéz kiszűrni, majdnem teljes a lefedettség. Így nem szabad szerintem megítélni azokat, akik nézik - adott esetben rosszul informáltak, csak az fogható, stb.
(És ez eredményez sajnos a legeredményesebb hangulatkeltést: példa: azon magyar kis települések, ahol az M1-TV2-agitprop erőteljes hatásának köszönhetően félnek-rettegnek "a" migránsoktól, noha életükben nem találkoztak még menedékkérőkkel élőben.)
Azok,akiknél csak ezek a csatornák foghatóak.
Bár állítólag a TV2 és Echo Tv-nek k_rva alacsony a nézettségük.Vajon miért? :D
(Mellesleg a TV2 évek óta veszteséges.)
Ahol van TV2, ott RTL Klub-nak is lennie kell, és bár utóbbi is elég tré műsorokat ad, de legalább a híradójuk, meg a közéleti műsoraik azért egész normálisak, és jól megszerkesztettek, plusz néha megmutatják hogy sorozatot is tudnak készíteni (pl Mi kis falunk). A TV2-ről ez távolról sem mondható el. Tényleg nem tudom, hogyan képes azt a csatornát 1-2 másodpercnél tovább nézni valaki.
Egyébként szerencsére nem is nézik annyira túl sokan. Az RTL-nek jóval nagyobb a nézettsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!