Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki nézi egyáltalán az Echo...

Ki nézi egyáltalán az Echo Tv, TV2 és M1 műsorát?

Figyelt kérdés

Én próbáltam nézni néhány adást, de annyira szervilisek, hogy már én szégyellem helyettük magam, hogy ilyet bevállalnak. Ennél már csak a TV2 úszító, lejárató hazudozásai mennek és a hírhamisítónak ítélt intézményvezetővel ellátott MTVA.

[link]

2017. máj. 12. 13:44
 1/8 anonim válasza:
89%
A nyuggerek, meg akiknek nem jön be más adó.
2017. máj. 12. 14:06
 2/8 anonim válasza:
56%
Jól írtad. A szervilisek. Aztán, ha azt mondod nekik, hogy genetikusan alattvalók, akkor ők sértődnek meg.
2017. máj. 12. 14:13
 3/8 anonim válasza:
93%

Nos, az Echo TV-t nem tudom, tényleg. Az M1-nél azért vedd figyelembe a lefedettséget. Például akinek nincs lehetősége fizetős csomagot venni, a digitális földi adásból - miután az Euronews-t is kivették - az RTL Klub napi azt hiszem, kettő híradóján kívül ha hírműsorra kíváncsi, csak propaganda közül választhat.

Emellett van, aki alkalmanként néz bele, érdeklődik, nos, ő is jó eséllyel hamar propagandahíreket talál meg. Nagyon nehéz kiszűrni, majdnem teljes a lefedettség. Így nem szabad szerintem megítélni azokat, akik nézik - adott esetben rosszul informáltak, csak az fogható, stb.

(És ez eredményez sajnos a legeredményesebb hangulatkeltést: példa: azon magyar kis települések, ahol az M1-TV2-agitprop erőteljes hatásának köszönhetően félnek-rettegnek "a" migránsoktól, noha életükben nem találkoztak még menedékkérőkkel élőben.)

2017. máj. 12. 14:45
 4/8 MolotovPunk ***** válasza:

Azok,akiknél csak ezek a csatornák foghatóak.

Bár állítólag a TV2 és Echo Tv-nek k_rva alacsony a nézettségük.Vajon miért? :D

(Mellesleg a TV2 évek óta veszteséges.)

2017. máj. 12. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen kérdést írtam ki az előbb, az provokatívnak ítélték. Akkor ez is az!
2017. máj. 12. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Ahol van TV2, ott RTL Klub-nak is lennie kell, és bár utóbbi is elég tré műsorokat ad, de legalább a híradójuk, meg a közéleti műsoraik azért egész normálisak, és jól megszerkesztettek, plusz néha megmutatják hogy sorozatot is tudnak készíteni (pl Mi kis falunk). A TV2-ről ez távolról sem mondható el. Tényleg nem tudom, hogyan képes azt a csatornát 1-2 másodpercnél tovább nézni valaki.

Egyébként szerencsére nem is nézik annyira túl sokan. Az RTL-nek jóval nagyobb a nézettsége.

2017. máj. 12. 19:57
 7/8 MolotovPunk ***** válasza:
2017. máj. 20. 14:07
 8/8 MolotovPunk ***** válasza:

[link]

:D

2017. máj. 26. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!