A hamarosan újjáalakuló Echo tv lesz a jobboldali Nap Tv?
Az Echo TV eddig is konzervatív volt, tudpom (2005-2010 között Fidesz és Jobbik közötti),de utána egyértelműen Fideszes, most kizárólag fideszes szellemiségű.
Eléggé sokat mond, hogy a Nap Tv volt székháza lesz a csatorna új központja, azontúl, hogy a 14. kerületben volt eddig is az Echo tv, de azért ez szimbolikus. Már most látni, hogy az egykori Hír tv és a 2015-ben alakult köztévés hírcsatorna legvéresszájúbb fideszes propagandistáit (pl.:Földi-Kovács Andrea vagy Szabó Anett, nyílván itt az is játszik, hogy az Echo tv mostani hírigazgatója Hír tv-s volt hosszú ideig) már átvette, de a Hír tv Reggeli Járatának műsorvezetője és az ATV Híradójának egyik műsorvezetője is átmegy.
Nekem ebből az is látszik, hogy az M1 hírcsatornánál visszavesznek a nagyon kemény kormánypropagandából, ha ilyen arcok elmennek a csatornától, ami jó lenne, főleg, ha az én pénzemből is működnek, de sajnos nem látok esélyt hogy ez változna.
Íme egy másik cikk arról, hogy az M1, TV2 nem váltotta be a "reményeket" így az Echo tvtől várnak "csodát".
#1 ez a nagy elbukás mégis miben nyilvánul meg?
Tv2 napi közönségrátája 0,6%-al rosszabb mint az RTL klub-é, miközben egy éve még 1% volt a különbség.
Az m1 egy éve 2,9%-os átlagos közönségaránnyal ment most 4%-on vannak.
Gondolom bizonyos dolgokhoz nem volt képük az m1-en így azt megpróbálják középre pozicionálni közben meg egy Echo tv-vel kiszolgálják azokat is akik hithű Fideszesek.
(a Tv2 meg attól, hogy Vajna bácsi kezében van még nem lesz hírtévé ahogy az RTL se az csak kiszolgál bizonyos igényeket a Híradójával.)
Kedves kérdező az Echo Tv-t k_rva kevesen nézik.Annyira kevesen,hogy HírTV,ATV,sőt RTL és TV2 is lazán beelőzi őket.
Egyébként ne reménykedj abban,hogy a közmédia mostantól nem lesz propaganda jobber Tv.
1-es és 2-es: Talán rosszul fogalmaztan a TV2-nek nem elsődleges a hírszolgáltatás a feladata, de ha ebből közelítjük meg, akkor nem hozta az elvárt nézettséget, az RTL Híradóját mindig többen nézik.
3-as: Nem reménykedem, mivel tudom, hogy a közmédia állami pénzből működik, de az tény, hogy ott bizonyos dolgok már vállalhatatlanok lennének. az Echo tv mint propaganda adó alkalmas lenne a célra. A nézettség őket nem érdekli, a lényeg nekik, hogy ők uralják a médiát. Én Echo tv-t eddig sem és ezután sem fogok nézni, mert nézhetetlen számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!