Mi a poén az Ékszer TV-ben?
Figyelt kérdés
Úgy értem, miért éri meg töredékéért adni aranyláncokat, fülbevalókat stb.
Nem értek hozzá, talán nem is ér ennyit mint az eredeti árként kiírt ár, de 1300Ft-ért egy fülbevaló, az összes költséget figyelembe véve is nyilvánvalóan ráfizetés az eladónak.
Miért éri meg neki?
TV költség, a munka ami a fülbevaló, nyaklánc elkészítése, a hostess nő fizetése stb. stb.
Hol éri ez meg neki?
Látszik a teleshopos mókusvakítás, de akkor sem tiszta ez az egész ékszer TV.
2017. jan. 13. 09:12
31/35 anonim válasza:
Nekem tetszik a műsor és meg vagyok elegedve az ekszerekkel. Aki még nem rendelt ne irjon velemenyt hasrauteszeruen.
32/35 anonim válasza:
Nagyon szeretem az Ákost és a Dominikát is, nagyon aranyos mind a kettő. Ha tehetetm, mindennap nézem
33/35 anonim válasza:
Már nem csak ékszereket árulnak, hanem multivitamint, testapolot, kozmetikumot , amiket mar rendeltem es nagyon jo minoseguek. Eloszor probald ki es utana mondj velemenyt.
34/35 anonim válasza:
Még januárban vett nekem a lányom multivitamint, azóta is zsedem, jobban alszok és a könnyebben megy a mozgás is.
35/35 anonim válasza:
"Nekem tetszik a műsor és meg vagyok elegedve az ekszerekkel. Aki még nem rendelt ne irjon velemenyt hasrauteszeruen." Hát már ne is haragudj, de szerintem senki sem olyan elvetemült, hogy innen rendeljen. Ekkora parasztvakítást ritkán lát az ember, mint ami itt megy. Nem tudom feltűnt e, hogy itt arra megy ki a játék, hogy a lehető legköltséghatékonyabb módon a lehető legtöbb profitot termelje, amivel nincs is gond, hiszen minden vállalat célja a nyereség, na de nem ilyen áron. Pandémia idején, egy krízishelyzet közepén az a legfontosabb, hogy tízezrekért értékesítsék a fertőtlenítőjüket? Hát van ennél lejjebb? Hol a fogyasztóvédelem? Elképesztő, hogy ez a cég mindig képes megújulni és álruhát öltve visszatérni, hány életük van de komolyan? 1. Telemedia Kft. néven egyszer már jól megbüntették őket, akkor a nem normális telefonos játékaikkal húzták ki a gyufát. 2. A második nagy mérföldkő a jósműsoros történet volt. 3. Most meg ez, hát komolyan vicc. Tiszta beteg aki betelefonál és eltartja ezt a tolvaj bandát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!