Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a poén az Ékszer TV-ben?

Mi a poén az Ékszer TV-ben?

Figyelt kérdés

Úgy értem, miért éri meg töredékéért adni aranyláncokat, fülbevalókat stb.

Nem értek hozzá, talán nem is ér ennyit mint az eredeti árként kiírt ár, de 1300Ft-ért egy fülbevaló, az összes költséget figyelembe véve is nyilvánvalóan ráfizetés az eladónak.

Miért éri meg neki?

TV költség, a munka ami a fülbevaló, nyaklánc elkészítése, a hostess nő fizetése stb. stb.

Hol éri ez meg neki?

Látszik a teleshopos mókusvakítás, de akkor sem tiszta ez az egész ékszer TV.

2017. jan. 13. 09:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Ja, tudok arról a műsorról, ahol a "luxus" szót "luxszus"-ként írták le. :D

Ambrus Péternek hívják aki azokat az adásokat szerkesztgette ő volt felelős a feliratokért, ez is jellemzi, hogy ennél a cégnél bárki kerülhet szerkesztői státuszba. :D

Ja és itt egy kis részlet egyik műsorból, ami nagyon röhelyes:

https://www.youtube.com/watch?v=z-ADPYbpfCM

Amúgy most profil váltás történt, bizsuk helyett jönnek a minőségibb ékszerek, de inkább most külföldre. Magyarországra most a "hívj és nyerj" című játékokat tolja ez a cég.

2017. nov. 28. 10:41
 22/35 A kérdező kommentje:
Kimaxolták a hatásvadászatot a vak fickóval. Döbbenetes.
2017. nov. 29. 13:49
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalan ez a "műsor"...
2017. dec. 5. 10:33
 24/35 Laly1972 ***** válasza:
100%
Arannyal, ezüsttel futtatott ékszerek, ami másnap már eladhatatlan, mert lekopik.
2018. febr. 22. 15:57
 25/35 A kérdező kommentje:

[link]

Itt az új kihagyhatatlan ajánlatuk, 599.999Ft helyett 9997Ft.

:D

2018. febr. 22. 19:43
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmasak :D
2018. febr. 24. 17:46
 27/35 A kérdező kommentje:

Úgy látszik felszólították ezt a mocskos céget, hogy vállaljanak némi társadalmi szerepet, mert mostanában gusztustalan és szánalmasan hatásvadász módon gyűjtenek valami gyerekkórház szerűségnek.

Még egy orvost is behívtak, hogy valami 20 milliós orvosi gépre kolduljanak gyerekeknek. Hihetetlen. Vegyél bizsut, mert adományozol a gyerekeknek.

Ez még a vak fickónál is gusztustalanabb adás.

2018. febr. 28. 10:03
 28/35 A kérdező kommentje:

Ezt is megértük: Pamela Anderson dublőr a Baywatch-ból!!! :DDDD

[link]

Mindig van lejjebb és lejjebb...

2018. ápr. 25. 10:37
 29/35 A kérdező kommentje:

[link]

A nagy sikerű produkció egy rövid részlete...

2018. ápr. 25. 13:10
 30/35 szonata ***** válasza:
100%
Call centeres voltam. Akkor parfümöt kínáltunk,aztán az ékszerek is bekerültek a repertoárba. Szomorúan tapasztaltam, hogy az emberek mennyire szegények és mi rá szeretnénk "tukmálni" ezeket az erősen megkérdőjelezhető termékeket. Pár hétig dolgoztam ott, mert nem tudtam még telefonon át sem őszinte szívvel kínálni ezeket a termékeket. Ráadásul egy barátnőm is vásárolt tőlük, akkor még nem dolgoztam ott és hiányos csomagot kapott, nem azt kapta amit választott. Mivel kifutott az időből így a reklamáció és a visszaküldés lehetősége is elveszett így mégis megpróbáltam a lehetetlent. Írtam egy levelet a barátnőm nevében, mert neki nincs internetje és meglepetésemre kivételt tettek és visszaküldték a lakcímére a közel 50 ezer forintot. Azrán, ilyen "élményekkel" mentem oda dolgozni tavaly novemberben, de decemberben abba is hagytam. Nem tudtam az embereket becsapni. Egyébként órabéres voltam, mint nyugdíjas, négy órában és minden rendelés után további 750 ft-ot kaptunk. Ezt nem lenne szabad engedni, mert az emberek lehúzásáról van szó.
2018. ápr. 26. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!