Mi a poén az Ékszer TV-ben?
Úgy értem, miért éri meg töredékéért adni aranyláncokat, fülbevalókat stb.
Nem értek hozzá, talán nem is ér ennyit mint az eredeti árként kiírt ár, de 1300Ft-ért egy fülbevaló, az összes költséget figyelembe véve is nyilvánvalóan ráfizetés az eladónak.
Miért éri meg neki?
TV költség, a munka ami a fülbevaló, nyaklánc elkészítése, a hostess nő fizetése stb. stb.
Hol éri ez meg neki?
Látszik a teleshopos mókusvakítás, de akkor sem tiszta ez az egész ékszer TV.
Igen, pár hete kezdték el felvinni a parfümöket az ékszer tv honlapjára:
ekszer.tv
Még, hogy a cég készítette. :D :D :D Hogy? Mivel? Ezek is gagyi, kínai illatok szép üvegben, jó fantázia nevekkel.
Kozmetikumok is lesznek majd stb.
Ja és az új honlap, ami ne tévesszen meg senkit, ez ugyan úgy az ezo tv:
www.eldmegazalmod.hu
Ha akarod kirakom, mi legyen a kérdés, hogy SEO kompatibilis legyen? :D
Mire keresnek rá a legtöbben?
Ékszer TV átverés?
ez így elég SEO kompatibilis szerintem :)
Szólj mikor vagy gép közelben, mert ha most kirakom, akkor beletrollkodnak hülyeséget.
Az úgy jó ha a kérdés után rögtön jön az intenzív kijózanító igazság hozzászólás :)
Nekem egy volt kollégám ott dolgozik mint csomagoló. 3 műszak van, mert iszonyat sok a rendelés. Még ünnepnapokon is dolgozni kell. Szinte hihetetlen. Hogy ez ekkora biznisz. Még külföldről is rendelik a bizsukat.
Egyébként állandóan van fenn hirdetésük a különböző állásportálokon. Meg a fent említett ismerősöm is meséli, hogy nagy náluk a jövés-menés. Monoton a munka, az éjszakai műszakokat nem mindenki bírja, borzasztóan nagy a nyüzsgés, stb. Nekem is ajánlotta, mikor munkát kerestem. De köszöntem, inkább nem.
Azt nem gondoltam, hogy ennyire alacsony minőségűek ezek az ékszerek, ilyeneket bármelyik kínai boltban meg lehet venni, vagy a piacokon. Kíváncsi leszek, meddig fog ez menni, bár, ahogy olvasom fentebb, már frissítették illatszerekkel is a kínálatot...
Kicsit olyan ez az egész, mint a gyógytermékes üzletelés anno. Évekig ment, aztán a sok panasz és lebukás miatt lehúzták a rolót.
Véletlen emeltem ki a kérdést, nem szándékosan, de amit most nyomnak a Guldenburg pénztárcával meg a "LUXSZUS" karórával az kifejezetten szórakoztató. Az igazi parasztvakítás megy kimaxolva, de hogy ne tudják leírni a LUXUS szót, az már tényleg durva.
Persze javították úgy 5 perc után, hihetetlen.
Lefotóztam, mert nem hittem el.
LUXSZUS karóra
Aztán javították pár perc után, OMG...
Szerintem megveszik a jogot, hogy használhatják a királyi család nevét. Gondolom valami szerződést kötnek egy nagyobb céggel, az meg többek között ilyen gagyi dolgokhoz adja el.
A királyi családnak is kell élni valamiből, lásd a bulvármédiát, amiben a mai napig fenntartják a Diana-kultuszt, minden évben előjön valaki, aki vagy ott volt a balesetnél, vagy tud valamit, vagy sejt valamit.
Ez mind-mind a pénzről szól, hiszen a királyi családnak nem kis kiadásai vannak, és klasszikus értelemben vett munkájuk nincs, amiből lenne bevételük.
Jelentem, az ékszer tv szintet lépett!
Már vak tervező is van, aki lerajzolt egy gyűrűt és azt az állítólagos gyártó úr elkészítette. :D:D:D Csak a bibi, hogy ezek az ékszerek Kínából vannak mind. :D
Elképesztő, hogy már odáig jutnak, hogy vak, vagyis egy fogyatékos ember sajnáltatásán keresztül próbálnak meg eladni, kihasználják annak a szerencsétlen embernek a nyomorát és lefogadom kap érte 5000 forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!