Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Soy Luna, vagy Violetta?

Soy Luna, vagy Violetta?

Figyelt kérdés

Csak olyanok válaszát kérem, akik mind a kettőből láttak már minimum 1 részt!

Azt is írjatok le, hogy miért tetszik az egyik es hogy mi nem jo a másikban!

2016. dec. 27. 15:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

10-es osztom

Bár cigánynak egy kicsit fehér.. (bár lehet kihipózták a sorozat kedvéért 😂😂)

2017. jan. 23. 19:43
 12/27 anonim válasza:
39%
1 NEM CSUNYA A FŐSZEREPLŐ 2 NEM COPY és legaláb Lunátol nem a fojtonos nyavajgást kapjuk
2017. jan. 29. 22:39
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

12:

Nem kapunk nyavajgást Lunától???

Most kezdődött de máris forgolódott az ágyában a csók miatt meg hogy mi lesz Simonnal teljesen egyforma mondatokkal...szóval 😑

2017. jan. 30. 22:26
 14/27 anonim válasza:
69%
Jézusom még hogy,cigány te jo ég és ha cigány lenne? Szerintem nem ronda és nem is csúnya sőtt sokkal szebb mint a Violetta! És sokkal jobb is egyben! És szerintem is unalmas volt már Vilu nyavajgása! Luna sokkal érdekesebb !
2017. jan. 31. 20:35
 15/27 anonim válasza:
79%

Idefigyeljetek "kedves" Violetta rajongók. A Soy Luna nem másolat. Lehet, hogy ebben is van ének és tánc, de ma már melyik tinisorozatban nincs? Ennyi erővel én is elkezdhetném szidni a Violettát, de nem teszem mert TISZTELETBEN TARTOM annak a csapatnak a munkáit is. A Violettából szerepelnek benne színészek? Mi ezzel a baj? Vagy azt akarjátok mondani, hogy akkor más Disney munkát nem is kéne már elvállalniuk? A két sorozat története más, nagyon más. Én mindkettőnek hatalmas rajongója vagyok. Hibák mindkettőben vannak... A rendezők ugyan azok, így a hibáknál is vannak hasonlóak. Egyébként akkor már a rendezőknek sem kellene elvállalni új munkát, mert az Violetta kopi lesz? Térjetek már észhez, basszus! A Soy Luna eredeti stábját a VIOLETTA RAJONGÓK GYŰLÖLETE miatt váltották le. Szánalmas a hozzáállásotok... Ha ti szidtok egy sorozatot, hisz csak a véleményeteket fejezitek ki, de ha a Violettát valaki akár egy rossz szóval is emlegeti, rögtön nekiestek a torkának. Nem furcsa? ti pedig azt mondjátok az utálóknak, hogy nem kell foglalkozni vele. Akkor mi, Lunisták és Karolisták is ezt kérjük tőletek. Szálljatok le róla. Én dühből simán elkezdeném sorolni a Violetta, és Tini összes hibáját, de nem teszem. Hogy miért? Mert igyekszem felnőtt módjára gondolkodni erről az egészről. Egyébként, ha van még ellenvetésetek, olvassátok el ezt az interjút. Karol egyáltalán nem gyűlölettel beszél a Violettáról, sőt, példaként állítja maguk elé.

[link]

Ezt hívják alázatnak.

2017. ápr. 17. 08:56
 16/27 anonim ***** válasza:
7%
Mindkettő szar.
2017. máj. 18. 19:39
 17/27 anonim válasza:
Szerintem tök jó,hogy van a disney egy ilyen görkoris sorozat ez egy tök jó öttlet és szerintem a főszereplő nem csúnya ha nézed a sorozatod mert amikor a bemutatóját láttam szerintem is csunya volt de ugy hogy elkezdtem nézni tök jó ,
2017. júl. 7. 10:35
 18/27 anonim válasza:
74%
Aamugy meg a violettában minden csak a viluról szólt itt meg van egy csomo mindenki más , meg én szeretem a violettát de a soy lunában nem kornyikálnak meg visongatnak ugy mint a violettában a ludmila vagy ezek meg hát én szerintem ha a soy luna elöbb lett volna mint a violetta akkor az sikeresebb lenne
2017. júl. 7. 10:37
 19/27 anonim ***** válasza:
59%

Hagyjuk már ezt a Violetta vs Soy Luna dolgot plíz. A Violetta azért jó mert. És szereti, aki szereti. A Soy Luna meg más miatt jó. És azt is egy másik embercsoport szereti. Nem kell különbséget tenni a kettő közt. Mit tehet a Violetta arról, hogy vége lett? És a Soy Luna se tehet arról, hogy ő lett a Violetta utódja. Ha a Soy Luna lett volna előbb, akkor most mindenki a Violettát szidná. Szóval ez a baj az emberi fajjal. Soha semmi nem jó, ami van. Mindig a másik a rossz, az azért rossz, mert ilyen-olyan-amolyan.

Egy szó, mint száz. A Violetta minden bizonnyal a legsikeresebb sorozat, ami a Disney csatornán valaha műsorra került. És a Soy Luna nem lesz olyan sikeres, még ha a fene fenét eszik is. Ebbe minden Soy Luna fannak bele kell törődnie.

2018. febr. 22. 22:45
 20/27 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló: Adom!💪💋❤❤

A számból vetted ki a szót...😎

#Violettaforever

2018. febr. 24. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!