Nekem a Violetta sokkal de sokal jobban bejön, mint a Hannah Montana.
Hannah Montana kontra:
-Nem érzem, hogy a Hannah Montana sorozatnak lenne mondanivalója. Olyan semmilyenm
-Nekem olyan érőltetett az egész Hannah.
- Hülyeség a tartalma
Pro a Hannah Montana-nak:
-Jók a dalok
Kontra a Violettának:
-Kicsit túljátszák néha a szerepüket
Pro a Violettának:
-Elősször is van tartalma, érdekes és tanulságos
-Megtanított szeretni
-A legjobb dalok vannak benne, amiket valaha hallottam
- Übercukik a fiúszereplői (Jorge, Diego...) :D
- Nagyon tetszik az, hoy nem az a tipikus amerikai sorozat, hanem más kultúrájú (argentin)
Nos, nekem a Violetta mindig is a legjobb lesz. Nem mintha a Hannah Montana-t nem szerettem volna, de akkor még egészen kisi voltam, nem is értettem.
Hannah Montana! A Violetta rosszra tanítja a kislányokat, mert hazudott és nem kapott érte semmi büntetést, szóval azt üzeni vele, hogy hazudjanak nyugodtan, nem lesz semmi bajuk belőle. Ráadásul minden évadban 2 fiút szédít egyszerre és beállítja magát a szerencsétlen áldozatnak, akit mindenki sajnál.
A Hannah Montana részeiben legalább van tanulság. Pl. pont az, hogy ne hazudj a szüleidnek, a barátság és a család fontos, ne veszekedj a testvéreddel, higgy magadban, stb. Persze a története annak sem reális, de legalább nem arról szól, hogy egy hazudós, hisztis kislány nyafog azon, hogy te jó ég, most melyik fiút válassza. Meg a zenék is sokkal jobbak a Hannah Montanaban. Dallamosabbak, meg nem playbackelnek, legalábbis nem látszik. A Violettában néha nagyon látszik, hogy playbackelnek. Nagyon látszik, hogy nem úgy mozog a szájuk meg koncertfelvételnél akkor is jól hallatszik az éneklés, amikor nincs a szájuknál mikrofon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!