Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Violetta vagy Hannah Montana?

Violetta vagy Hannah Montana?

Figyelt kérdés

2015. aug. 19. 12:42
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Mind a kettő egy rakás szar...
2015. aug. 19. 15:18
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Nekem a Violetta sokkal de sokal jobban bejön, mint a Hannah Montana.

Hannah Montana kontra:

-Nem érzem, hogy a Hannah Montana sorozatnak lenne mondanivalója. Olyan semmilyenm

-Nekem olyan érőltetett az egész Hannah.

- Hülyeség a tartalma

Pro a Hannah Montana-nak:

-Jók a dalok

Kontra a Violettának:

-Kicsit túljátszák néha a szerepüket

Pro a Violettának:

-Elősször is van tartalma, érdekes és tanulságos

-Megtanított szeretni

-A legjobb dalok vannak benne, amiket valaha hallottam

- Übercukik a fiúszereplői (Jorge, Diego...) :D

- Nagyon tetszik az, hoy nem az a tipikus amerikai sorozat, hanem más kultúrájú (argentin)

Nos, nekem a Violetta mindig is a legjobb lesz. Nem mintha a Hannah Montana-t nem szerettem volna, de akkor még egészen kisi voltam, nem is értettem.

2015. aug. 20. 10:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Elnézést az íráshibákért. :)
2015. aug. 20. 10:34
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
A Violetta jobban tetszik, több oka is van. Mindkettőben jók a színészek, de a Violettának több mondani valója van, és jobb emberré tesz. És a dalok is jobban tetszenek. De mindkettőt szeretem.
2015. aug. 20. 16:11
 5/10 egy naaagy fan ***** válasza:
37%
Hannah Montana. A Violetta egy dolgot mond el, az is túljátszva.
2015. aug. 20. 18:54
 6/10 anonim válasza:
45%
ez egyértelmű:VIOLETTA!!!!
2015. aug. 26. 15:05
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Hannah Montana! A Violetta rosszra tanítja a kislányokat, mert hazudott és nem kapott érte semmi büntetést, szóval azt üzeni vele, hogy hazudjanak nyugodtan, nem lesz semmi bajuk belőle. Ráadásul minden évadban 2 fiút szédít egyszerre és beállítja magát a szerencsétlen áldozatnak, akit mindenki sajnál.

A Hannah Montana részeiben legalább van tanulság. Pl. pont az, hogy ne hazudj a szüleidnek, a barátság és a család fontos, ne veszekedj a testvéreddel, higgy magadban, stb. Persze a története annak sem reális, de legalább nem arról szól, hogy egy hazudós, hisztis kislány nyafog azon, hogy te jó ég, most melyik fiút válassza. Meg a zenék is sokkal jobbak a Hannah Montanaban. Dallamosabbak, meg nem playbackelnek, legalábbis nem látszik. A Violettában néha nagyon látszik, hogy playbackelnek. Nagyon látszik, hogy nem úgy mozog a szájuk meg koncertfelvételnél akkor is jól hallatszik az éneklés, amikor nincs a szájuknál mikrofon.

2015. szept. 23. 19:24
 8/10 anonim válasza:
a Violetta egy nagy szar! csak arról szól , hogy a Violetta nem tudja eldönteni , hogy melyik sráccal dugjon. és kb 5 percet énekelnek a 45-ből.
2015. szept. 23. 20:02
 9/10 anonim ***** válasza:
VIOLETTA Nem tudom mi ez a sok negatív komment meg hogy kivel d*-jon??? Ez hogy jön ide nem egy k*vakkal teli p*rnó ez hanem egy fiataloknak készült sorozat ami azért jó mert fiatalok jatszanak el mindennapi szitukat és ettől tanulságosak😊
2018. okt. 17. 17:25
 10/10 Vinkó Márton ***** válasza:
Hannah Montana! (csak most nézem és tetszik is)
2021. jan. 30. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!