Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Dávid vs VV Vivi?

VV Dávid vs VV Vivi?

Figyelt kérdés
Kire szavaztok? Szerintetek ki nyeri a párbajt? :D

2016. dec. 8. 07:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Dávidra szavazok és ő is nyeri a párbajt.
2016. dec. 8. 07:34
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Én is Dávidra szavazok, és remélem, hogy meg is nyeri a párbajt.
2016. dec. 8. 11:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a szériában először fordul elő velem,hogy őszintén nem tudom kire szavazzak.. :D

Dávidot nagyon becsülöm,hiszen végig állta a sarat,ember maradt mondhatni a játékban,és a legutolsó mondata nagyon tetszett: "fejet kell hajtanom a nézők akarata előtt". És ez itt a kulcs.

Vivi viszont hatalmas kedvencem,én őt nem tartom egyébként egy buta lánynak,szerintem igenis okos ő,csak nem akarja mutatni,hiszen akkor elveszne az ő "énje",illetve szórakozottsága.

Tippelni se tudok ki nyeri amúgy,egy biztos,nagyon szoros lesz.

2016. dec. 8. 17:15
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Dávid.
2016. dec. 9. 16:08
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Nem bánnám, ha Vivi menne vissza...
2016. dec. 9. 23:05
 6/11 anonim ***** válasza:
A kva életbe!!! Ilyen i@iót@, primitív,ty@keszű ember, mint Vivi.. és mégis ő megy vissza😨 Amúgy Dávid nagyon szimpatikus karakter volt számomra, pláne ahogy megláttam a hugát😉.. Pedig, ha lányokról van szó, magasra teszem a mércét!
2016. dec. 9. 23:57
 7/11 anonim ***** válasza:
44%

Itt érvényesül a Panem et circenses...

Nagyon sajnálom Dávidot, okos volt, értelmes volt, intelligens, megtartotta emberi mivoltát idióták között. Lett is volna mire költenie a 36 milliót... Hát sajnálom, hogy az emberek nem igazán gondolták át, és továbbra is egy olyan embert akartak látni, mint a Vivien. Nem írom le milyen is az olyan, most már nincs célom, vagy értelme a lejáratásnak, inkább tényleg csak szomorú vagyok. És végtelenül elkeseredett, hisz a maradék 4 ember közül egyikük sem érdemli meg a pénzt.

2016. dec. 10. 10:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy az senkinek nem tűnt fel, hogy Dávid is csak a gyengébbekkel okoskodott. Tivy-nek, Krisztiánnak sosem "állt neki". Nem bírom Vivit (egyébként ő nem olyan hülye, mint amilyennek mutatja magát, eléggé kiközösíthetett lehetett kislány korában, nekem sérültnek tűnik + szexuális zaklató is), de Dávidon látszott a szadista kielégülés, amikor cseszegette. Ennek ellenére biztos voltam benne, hogy Dávid nyeri.

Amúgy érdekes az előző pár játék nyertesei mind defektesek voltak, akkor nem zavarta annyira az embereket.

2016. dec. 10. 23:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Szőke gandalf

Magasra teheted a mércét, de egy olyan lány szóba sem állna veled...

2016. dec. 10. 23:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezt mondod te..😅 kedves utolsó

DE honnan tudnád, hogy én hogy nézek ki? Elárulom neked, gond nélkül válogathatok a hasonló csajok között,mert megtehetem!

2016. dec. 11. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!