Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki nyerje meg a hármaspárbajt?

Ki nyerje meg a hármaspárbajt?

Figyelt kérdés

Mici semmiképp de nem tudok dönteni Dávid és Zsolti között. Zsolti nagyon idegesítő de nélküle unalmas lenne a villa. Dávid nagyon unalmas de azért nem olyan idegesítő mint Zsolti

Ti hogy döntötök?

2016. nov. 24. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Én Zsoltira biztos nem szavazok. Mici és Dávid... hát nem igazán tudok dötneni, de talán inkább Mici
2016. nov. 24. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
35%

Mici lejáratta már magát, amúgy is Svájcba dolgozott a VV előtt még bevallotta, mehet oda vissza.

Dávidnak most a végére kinyílt a csipája, tegnap főleg. És még ő beszél sunyiságról? Kiprovokálta azt is hogy hívja ki a Zsolti. Azon kívül hogy kávét szürcsöl..meg főz..meg Atival nyomják a "tesó" szöveget és a pacsikat semmit nem csinál.

Zsoltinak vannak olyan taktikái tényleg ami nem annyira jó, és sokszor érzelmileg kiakad de a 3 közül ő teszi a legtöbbet a játékba. Feladatba is mindig ott van.

2016. nov. 24. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Dávid és Mici között filózok, szerintem Dávid lesz. Csak maradjon kinn a Zsolti, az a lényeg.
2016. nov. 24. 19:07
 4/7 anonim válasza:
35%
Zsolti maradjon. Dávid 80 napig meg sem szólalt most meg hirtelen kikelt magából, eddig nem mert senkivel sem veszekedni sem. Micinek meg nagy arca lett mióta Krisztián ment vissza, szánalom.
2016. nov. 24. 19:28
 5/7 anonim válasza:
Szerintem Zsolti! De én is hezitáltam Zsolti meg Dávid között.....Mici szóba se jöhet a két fiu ellen! Viszont az nagyon nem tetszik hogy így kikezdték Zsoltit.Le a kalappal előtte hogy a gyerekkori körülményeihez képest ilyen intelligens ember lett belőle! Ajánlom mindenkinek nézze meg és utána ítélkezzen: Osváth Zsolt a Mónika showban!
2016. nov. 25. 08:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Ah Zsolti egy hazug disznó / kétszínű / mártírkodó ember ! Dávidnak a viselkedése meg nem tetszett amikor volt egy olyan feladat hogy arckifejezéseket kellett vágniuk hogy '' megnyerte a való világot '' .

Ja és Dávid olyan beképzelt néha, de mindig igaza van , átlát mindenen!

Am sajnálnám ha Dávid kiesne mert tudom hogy igaza van és nem érdemelné meg. Zsoltit is sajnálom mert azért szórakoztató és kiváncsi vagyok még a hangjára.

NEM NEKIK KÉNE PÁRBAJOZNI!

hanem inkább a műsor fárasztó szánalmas Atinak !

De utálom !!! Ő érdemelné meg inkább a kiesést , nem Zsolti és Dávid.

Annyira igaszságtalan az egész !

De ha tényleg ''tényleg'' pisztolyt fognának a fejemhez akkor Dávidot választanám!

Szóval.... Hajráá Dávid!!!!!

(Én mindig úgy döntöm el , hogy ki érdemli meg a 36 millát ! )

Nyerje meg akkor Dávid!

2016. nov. 25. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Dávid legalább értelmiség, de ennek ellenére tényleg nem sok mindent csinál. Zsolti néha már nagyon idegesít, pedig régen egyike volt azoknak, akiknek szurkoltam. Micitől meg már a hideg is kiráz, az állandó sufnizásuktól meg éjszakáiktól. Szerencsére úgy érzem, hogy esélye sincs a két fiú mellett. A legjobban viszont mégis annak örülnék, ha Dávid nyerné meg az egész műsort.
2016. nov. 25. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!