Ki nyerje meg a hármaspárbajt?
Mici semmiképp de nem tudok dönteni Dávid és Zsolti között. Zsolti nagyon idegesítő de nélküle unalmas lenne a villa. Dávid nagyon unalmas de azért nem olyan idegesítő mint Zsolti
Ti hogy döntötök?
Mici lejáratta már magát, amúgy is Svájcba dolgozott a VV előtt még bevallotta, mehet oda vissza.
Dávidnak most a végére kinyílt a csipája, tegnap főleg. És még ő beszél sunyiságról? Kiprovokálta azt is hogy hívja ki a Zsolti. Azon kívül hogy kávét szürcsöl..meg főz..meg Atival nyomják a "tesó" szöveget és a pacsikat semmit nem csinál.
Zsoltinak vannak olyan taktikái tényleg ami nem annyira jó, és sokszor érzelmileg kiakad de a 3 közül ő teszi a legtöbbet a játékba. Feladatba is mindig ott van.
Ah Zsolti egy hazug disznó / kétszínű / mártírkodó ember ! Dávidnak a viselkedése meg nem tetszett amikor volt egy olyan feladat hogy arckifejezéseket kellett vágniuk hogy '' megnyerte a való világot '' .
Ja és Dávid olyan beképzelt néha, de mindig igaza van , átlát mindenen!
Am sajnálnám ha Dávid kiesne mert tudom hogy igaza van és nem érdemelné meg. Zsoltit is sajnálom mert azért szórakoztató és kiváncsi vagyok még a hangjára.
NEM NEKIK KÉNE PÁRBAJOZNI!
hanem inkább a műsor fárasztó szánalmas Atinak !
De utálom !!! Ő érdemelné meg inkább a kiesést , nem Zsolti és Dávid.
Annyira igaszságtalan az egész !
De ha tényleg ''tényleg'' pisztolyt fognának a fejemhez akkor Dávidot választanám!
Szóval.... Hajráá Dávid!!!!!
(Én mindig úgy döntöm el , hogy ki érdemli meg a 36 millát ! )
Nyerje meg akkor Dávid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!