Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Dávid megnyerheti a játékot?

Kokakólalájt kérdése:

VV Dávid megnyerheti a játékot?

Figyelt kérdés
A legintelligensebb, legnormálisabb bent, de sokak szerint unalmas. Van, hogy egyáltalán nem is szerepel az összefoglalókban. És a legutóbbi VV-t is egy teljesen ugyanilyen karakter nyerte, Ettől függetlenül lehet esélye?

2016. nov. 1. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
remélem nem
2016. nov. 1. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
meg
2016. nov. 1. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
szerintem nem, mert mostanában csak az unszimpi, játékban csalós, szemétkedős oldalát mutatják
2016. nov. 1. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy esélyes, bár én nem kedvelem. Olyan kis "jófiú" karakter mint VV1 Szabi, VV3 Miló, VV7 Robin. Viszont ha azt nézem, hogy VV5 Csabának nem sikerült a jófiú szereppel nyerni, akkor Dávidnak sem fog. :) Utólag Csaba mondta, hogy tudatosan adta a jó kisfiú szerepet, és mindent kitalált előre, még sem sikerült... De ha az előző szériákból indulunk ki, akkor Dávid nagy esélyes szerintem. De előre nem tudhatjuk, hiszen nyertek már nagy taktikus, "rossz fiúk" is, mint VV2 Laci, vagy VV5 Attila. Ez csak az én véleményem, szerintem megnyerheti Dávid, igen.
2016. nov. 1. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Kihívta párbajra VVVivient, azt a csökkent értelmű, tapadós lányt, ellene lehet esélye, de Krisztián ellen aligha.
2016. dec. 9. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!