Lóri vagy Dávid megy vissza a villába?
Figyelt kérdés
Pár napja amikor hátba szúrta Tivyéket, és akkor szavaznak, Lóri szerintem jó ha 10%-ot megkap :D Most viszont mindenki Dávid mögé állt, szurkálják Lórit, amit ő elég jól visel. Dávidék túlságosan magabiztosak, biztosan még nagyobb lesz az arcuk, most egyértelműen maguk alatt vágják a fát. Ha nem is kedvelném Lórit, akkor is rászavaznék, már csak az ironizálás miatt is. Szerintem Lóri fog vissza menni. Szerintem sokan kíváncsiak lennének a többiek arcára, meg arra is, hogy mi lenne Lórival a továbbiakban a villában. Na meg ugye az emberek többsége szereti a gyengéket támogatni.2016. okt. 7. 23:08
2/10 anonim válasza:
Dávid menjen vissza. Tele a hócipőm Lórival, ezzel a Dinácska után picsogó alakkal. Ne menjen vissza! Egyébként sokkal unalmasabb, mint Dávid. Mióta nincs bent a szexpartnere, picsog, kötelekedik, beül a sarokba. Menjen Szlovákiába a nője után, ha ugyan azt még egyáltalán érdekli.
4/10 anonim válasza:
Hát mivel Dávid a kb. egyetlen normális ember a villában, így a szavazók közül, aki nem rá szavaz, az magát minősíti...
5/10 anonim válasza:
Nem szeretem egyik játékost sem ebből a szériából. Ezeknek aztán fogalmuk sincs minek is vannak ott, hogy itt egy nagy nyereményért folyik a verseny, nem egymás dédelgetéséről szól! Én mint néző szórakozni akarok ha ezt a műsort megnézem, taktikát várok egy taktikai játéktól, nem egy nagy nyálcsorgatós "családot". Lórit sem bírom egyáltalán, de legalább próbál "játszani", próbálja adni a jó játékost, és zajlik körülötte az élet bent. El sem akarom képzelni mi lesz ha Dávid megy vissza, nem vagyok kíváncsi egy nagy giccses szeressük egymást családra, meg alvásra, evésre, cigizésre egész nap! Lóri menjen vissza, aztán keverje a lekvárt tovább, és igenis küzdjenek már azért a pénzért, ne csak vigyorogjanak, meg zabáljanak egész nap.
6/10 anonim válasza:
Én Dávidnak szurkolok, Lórit valamiért nem bírom az elejétől kezdve, már a köhögése is idegesít. :D
7/10 anonim válasza:
Ez a Lóri nekem olyan merev gondolkodású és merev érzelemvilágú embernek tűnik, aki mindig a saját maga hangulatának megfelelő irányba megy és erősen mellőzi a racionalitást. Már az is furcsa volt, amikor Dinának ő javasolta, hogy Dávidot hívja ki. Ugyanis vaknak is világos volt, hogy Dina egyáltalán nem egy szimpatikus személyiség és Dávid jön vissza. Azaz van egy olyan érzésem, hogy Lóri szándékosan adta Dina alá a lovat, hogy Dinától megszabaduljon. Ugyanis több olyan lakó is van, akit Fina sikerrel kihívhatott volna és mégsem abba az irányba fordultak. Ha meg kártyajátékhoz hasonlítanám, akkor azonnal az adujukat játsszák ki és nem a nagyobb lappal ütnek.
8/10 anonim válasza:
Őszintén? Ha egyik sem menne vissza észre sem lehetne venni,semmit nem vonna le a műsor "értékéből".
Látenslangyi Dávid vagy fapofa Lóri tökmindegy.
9/10 anonim válasza:
Lóri feladta és hazament, nem volt párbaj. Szerintem egyszerűen nem bírta tovább nő nélkül, mielőbb Dinácska ágyába akart bújni. Szive joga, de ez nem szerelem. Dávid maradt bent, sőt beküldtek egy új játékost, a roppant csinos Ginát. Zseri pedig mehet párbajozni. Felgyorsították az egészet, jól megzavarva a villalakókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!