remélem hogy viki, dávid undorító egy ember...Viki is kavarja a szart de nem olyan alattomosan.
+ dávid nagyképű meg ahogy krisztiánnal beszél...pfff
szánalmas bzi remélem kihullik!Te kinek szurkolsz?
Vikivel nem volt bajom,sőt még örültem is,hogy bekerült egy nem cicababa,gondolkodó ember,de ahogy teltek az idők úgy vált egyre unszimpatikusabbá. Persze voltak olyan beszólásai amiket teljesen egyet értettem és tetszettek is,de az,hogy ő MINDENKIT sértegethet,mindenbe belefozhat (mert ,hogy ez így van,mikor két ember beszélget ő odamegy és beleszól,kérdezősködik), ő elveheti másnak a személyes tárgyait,és tök mindegy,hogy egy maciról van szó,az ott személyes tárgy.
Viszont amint őt kezdik el sértegetni,megérdemelten,mert úgy gondolom elég sokat adott már ő a többieknek akkor vége a világnak,és sajnálni kell őt. Sajnos nem tudom sajnálni se,hogy a súlya miatt piszkálják őt,mert szerintem megérdemli. Azok után ahogy bánt bent az emberekkel.
Dávid...na ő az elejétől egy unszimpatikus ember,aki szinte elviselhetetlen,de valamiértmég mindig szívesebben látnám ha ő menne vissza. Ha csak abba gondolok bele,hogy nekem kéne Vikivel együtt élnem akkor megbolondulnék.
na én befejeztem!!
nem nézem!!
tuti csalás!!
vikiröl nincs mit irni!!............................................................................0....sz.......a..r!! ember!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!