Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Walking Deadben a ti szemete...

A Walking Deadben a ti szemeteket ez nem szúrja?

Figyelt kérdés

Az egyik az, hogy mindenki olyan könnyedén szurkálja a kést az élőholtak fejébe, mintha kenyeret vagy vajat szurkálni. Egy mozdulat és máris átdöfték a koponyát.

A másik az, hogy többször látják, hogy halottak vannak ott, de nyugodtan közéjük sétálnak nem gondolva arra, hogy azok majd mindjárt felpattannak, aztán csodálkoznak, amikor megharapják egy társukat.

Vagy pl. az az eset, mikor megölnek valakit vagy találnak egy élőholtat, és nem végeznek vele teljesen. Megölt embernél nem szúrják át a fejét, az élőholtat meg hagyják tovább kóborolni. Aztán ez hirtelen megjelenik és megöl valakit. Nem egyszer történt már meg ez sem.

2016. nov. 20. 18:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ez a haj téma logikus,főleg egy nőnél.

mert az ellen is védhet esetleg,hogy kopaszon kevésbé lennél kívánatos,ezért ha csak egy kicsivel is,de kisebb eséllyel kívánnának,erőszakolnának meg.

2016. nov. 28. 16:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Erre mondjuk épp nem gondoltam, de komolyan, a tisztálkodás része miatt is, meg az, hogy belekapaszkodnak, nem látsz tőle stb. Pl. múlt héten túrázni voltam, elszakadt a hajgumim és fäszt se láttam mert folyton a pofámba fújta a hajamat a szél. Érted nem volt baj, mert 1. nem vadászott rám senki 2. a Tescoban vettem új hajgumit, de a zombi apokalipszisben?

És akkor itt meg frufrus hajat növesztenek maguknak a pasik. Még nem is sima hosszút amit legalább összeköt vagy valami, hanem direkt olyat, ami függönyként működik a szeme előtt...

2016. nov. 28. 23:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a nézőben való feszültség tartás miatt olyan deril haja.

mert aki nézi a jelenetét,abba egyből beleáll a görcs és elkezdi várni,hogy nah mikor nyúl már oda,hogy elvegye a szeméből,vagy mikor irritálja be a szempilláját:)

ami persze soha nem fog megtörténni.

olyan ez mint a gyűrűk urából frodó pislogása.

arra is lehet várni,mert a 3 rész alatt valami 8at pislogott összesen.

2016. nov. 28. 23:38
 14/16 anonim ***** válasza:
A múltkori résznél arra gondoltam, hogy ha sikeresen akarják megtéríteni, akkor hagyni kéne az ilyen hagyományos kínzásokat, egyszerűen meg kellene fenyegetni azzal, hogy megfürdetik...
2016. nov. 28. 23:40
 15/16 anonim válasza:
szerintem ebben meg az a legirritálóbb, hogy a TWD-ben egyszer sem hangzott el a zombi szó, mégis úgy beszélnek róluk, mintha úgy hívná őket a sorozat is. Igen amúgy ezek nekem is szemet szúrnak, de nem igazán foglalkozok velük
2017. márc. 28. 13:22
 16/16 anonim ***** válasza:

15-ös. Azért nem hangzott el a sorozatban a zombi szó, mert ők alapvetően egy olyan világban éltek, ahol nem létezett ez a fogalom. Nem voltak zombis filmek, játékok, ezért nevezték kóborlóknak.

Egyébként a koponyás dolog nekem is nagyon szúrja a szemem, de ha belegondolsz azért a szereplők többsége full izom, hisz naponta emelgetnek gépfegyvereket, mindent ők teremtenek meg maguknak, meg úgy alapvetően elég nagy erővel szúrják bele a kést a fejükbe.

2018. febr. 12. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!