Mi van ha ez igaz a Walking Deadben?
Nézegettem kommenteket angolul, és találtam egy elég érdekeset:
"Rick is still in a coma at the hospital. Dead Lori talking to him? nope Lori is sitting by his side whispering and talking to him. The phone ringing and Lori talking? yup someone just called Ricks room to see how he is doing. You might ask, "what about all these people, Daryl, Carol, The Governor, Michonne etc..." These are people, rick has talked to before as a Sheriff's Deputy, on 911 calls in his career. Why do you think that they just so happened to have wound up at a Prison/Jail... because it is the center front of every police officers mind. Rick is facing his worst nightmare, that's all it is, a nightmare."
Mivan ha igazából Rick még mindig kómában van? Emlékeztek amikor Rick a börtönben megőrült, és Lorit látta, hallotta őt a telefonon keresztül?
És ha igazából az ágya mellett ülnek azok az emberek akiket hallott a telefonon keresztül?
"You might ask, "what about all these people, Daryl, Carol, The Governor, Michonne etc..." These are people, rick has talked to before as a Sheriff's Deputy, on 911 calls in his career."
Vajon mivan ezekkel az emberekkel: Daryl, Carol, A kormányzó, Michonne, stb..
Ezekkel az emberekkel beszélt Rick telefonon mielőtt Sheriff helyettes lett volna?
Szerintem eléggé elgondolkoztató nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!