Most ez miért olyan nagy baj?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim többször is leszóltak (nem most mert most szünet van) hogy pankrációt nézek meg hogy minek nézek ilyen szarokat nézzek inkább MMA harcot vagy box meccset de ezek engem egyszerűen nem fognak meg nekem az jön be hogy ilyen látványos dolgokat csinálnak hogy egymásra ugranak a harmadik kötélről vagy agyon verik egymást egy hardcore meccsen és nekem ez jön be miért olyan nagy baj? Tisztában vagyok vele hogy műbunyó de megfognak sztorik hogy amikor úgy tűnik vége lezárult a dolog mégsem mert vagy becsatlakozik egy másik ember vagy pedig történik valami hasonló dolog de nem csak ez hanem az ahogyan megvan csinálva ez az egész és amúgy szerintem fájdalmasabb egy pankrációs hardcore meccs mint egy MMA harc mert egy pankrációs hardcore bunyóba rengeteg minden van például rajz szögekre dobják az embert vagy egy szögesdrótos fadeszkával fejbe ütik vagy húspálcát szúrnak a fejükbe tehát értitek használnak eszközöket és emiatt szerintem fájdalmasabb mert mondták a pankrátorok is hogy ezeket nem gyakorolják hanem beválalják aztán lesz ami lesz de mind1 ez most miért baj hogy ez jön be nekem?2016. okt. 30. 17:34
1/3 anonim válasza:
Sokan nem tudják felfogni hogy a pankráció egy showműsor. Ezt el kell fogadni. Ugyan olyan show, mint a többi délutáni sorozat. De ne is foglalkozz ilyenekkel, és ne győzködd őket. Nézd azt, amit szeretsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Én nem győzködöm őket nézem a videót a negyedórás szünetben és beszólnak meg hogy milyen jó hogy van fent a youtube-on egy olyan csatorna akik kielemzik az ilyeneket
2016. okt. 30. 19:32
3/3 anonim válasza:
Minden esélyt megragadnak amitől felsőbbrendűnek érezhetik magukat, ezér gúnyolnak azért mert olyan sportot kedvelsz ami nem annyira népszerű mint az MMA vagy a foci meg a box.
Vagy ignoráld őket amíg beleunnak vagy tanulj meg egy-két fogást és demonstráld nekik hogy a pankráció igenis fáj ha igazi betonon csinálják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!