Ki nézte volna akkor a Dragon Ball Z-t, mikor betiltották?
Hé utolso válaszolo Azért hagyd már abba te bun.o,
Azért Jár elsönek iskolába ne a segéjt várd otthon,
Neked se volt gyerekszobád DD::))
szerintem a gyerek aki kiugrot a madarakat nézte és azért ugrott ki. érdekes nem ugrott több gyerek ki ugy tudom.
nem lehet hogy 1 véletlen történésre fogták az egész tiltást?
mert mostanában durvább animék vannak ,érdekes mostanában nem ugranak ki ,max véletlenül vagy ha szökni próbál :). (pl.: halottam egy olyanról hogy valaki a függönyt igazgatta(vagy tete fel a panelház valahányadik emeletén.) és kieset az ablakon.)
én is néztem kis koromba(ovis koromba). és a Dragonball Z-et is néztem más nyelven érdekes mégse akartam ugrani :)
am már végig néztem a Dragonball Z-et magyar szinkronnal a neten :)
Én pl kiskoromban néztem volna tovább amikor betiltották de érdekes nem volt eszem ágába se hogy kiugorjak az ablakon!
Az a pszihomókús meg valami 4 szemű faszjankó aki azt se tudja hogy mi van csak felveszi a fizetését! Sztem egy nagyon jó rajzfilm a mai napig ha van ifőm bele nézek egy két részbe! Szóval és telejs mértékben a kérdezővel értek egyet!
Én szeretem a dragon ball-t, de mindenkinek igazat adok...
Lehet ,hogy van benne eröszak, de mostanában olyat is lehet hallani, hogy2db 6éves gyerek kalapáccsal egymást fejbe verték, mert a tom és jerry-ben ez vicces...
Mind 2-ben meg van a j és az agressziv oldal.
Én még iskolás vagyok bőven, de szeretem az animéket, éjjel nappal nézem őket...
Nálunk iskolába szerintem 400gyerekből, olyan 10-en, 20-an ismerik.
Nekem nagyon nagy fájdalmat okozna, ha most abba hagyná az animax, eltudom képzelni milyen rossz volt mikor rtl betiltotta...
A dragon ball Z-ből majdnem az egész le van szinkronizálva.
Nekem meg van mind! Csupán 5.rész 227-231-ig nem magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!