Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki nézte volna akkor a Dragon...

Ki nézte volna akkor a Dragon Ball Z-t, mikor betiltották?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 23:53
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%
b*zi kérdező: anyád hogy van? :D
2010. jún. 11. 23:53
 32/39 anonim ***** válasza:

Hé utolso válaszolo Azért hagyd már abba te bun.o,

Azért Jár elsönek iskolába ne a segéjt várd otthon,

Neked se volt gyerekszobád DD::))

2010. aug. 10. 15:19
 33/39 anonim ***** válasza:

szerintem a gyerek aki kiugrot a madarakat nézte és azért ugrott ki. érdekes nem ugrott több gyerek ki ugy tudom.

nem lehet hogy 1 véletlen történésre fogták az egész tiltást?

mert mostanában durvább animék vannak ,érdekes mostanában nem ugranak ki ,max véletlenül vagy ha szökni próbál :). (pl.: halottam egy olyanról hogy valaki a függönyt igazgatta(vagy tete fel a panelház valahányadik emeletén.) és kieset az ablakon.)

én is néztem kis koromba(ovis koromba). és a Dragonball Z-et is néztem más nyelven érdekes mégse akartam ugrani :)

am már végig néztem a Dragonball Z-et magyar szinkronnal a neten :)

2010. okt. 2. 14:12
 34/39 anonim válasza:

Én pl kiskoromban néztem volna tovább amikor betiltották de érdekes nem volt eszem ágába se hogy kiugorjak az ablakon!

Az a pszihomókús meg valami 4 szemű faszjankó aki azt se tudja hogy mi van csak felveszi a fizetését! Sztem egy nagyon jó rajzfilm a mai napig ha van ifőm bele nézek egy két részbe! Szóval és telejs mértékben a kérdezővel értek egyet!

2010. okt. 22. 20:06
 35/39 anonim válasza:
ja sorry a helyes írási hibákért:D!
2010. okt. 22. 20:07
 36/39 anonim válasza:

Én szeretem a dragon ball-t, de mindenkinek igazat adok...

Lehet ,hogy van benne eröszak, de mostanában olyat is lehet hallani, hogy2db 6éves gyerek kalapáccsal egymást fejbe verték, mert a tom és jerry-ben ez vicces...

Mind 2-ben meg van a j és az agressziv oldal.

Én még iskolás vagyok bőven, de szeretem az animéket, éjjel nappal nézem őket...

Nálunk iskolába szerintem 400gyerekből, olyan 10-en, 20-an ismerik.

Nekem nagyon nagy fájdalmat okozna, ha most abba hagyná az animax, eltudom képzelni milyen rossz volt mikor rtl betiltotta...

2012. febr. 7. 18:27
 37/39 anonim ***** válasza:
a gt ami most megy animaxon az csak gyenge utánzat. a valódi dragonballhoz nem sok köze van. az alap és a z, na az valódi :D
2012. febr. 7. 19:16
 38/39 Victory1995 ***** válasza:

A dragon ball Z-ből majdnem az egész le van szinkronizálva.

Nekem meg van mind! Csupán 5.rész 227-231-ig nem magyar.

2012. nov. 8. 20:38
 39/39 anonim ***** válasza:
53%
Hogy ez a nyomorult 51% os köcsög b*zi válaszoló teliszemetelte a hülyeségeivel az oldalt... Egyébként meg ez egy akkora f@szság én is ilyeneken nőttem fel meg még sokkal durvább akciófilmeken még sem csinálok és csináltam azt akkó most mi va hee? Csak, mert van 1-2 degenerált f@sz azért betiltani valamit... Egy normális ember az ilyenektől nem fog erőszakossá válni meg nem hiszi azt hogy tud repülni csak az aki amúgy is hülye ennyi.
2013. jún. 14. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!