Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki nézte volna akkor a Dragon...

Ki nézte volna akkor a Dragon Ball Z-t, mikor betiltották?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 23:53
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Nem, a szülőnek a dolga megmagyarázni, hogy "Nem kisfiam, ilyen nincs, ez csak fikció, mese, senki sem tud repülni. Nem, Superman sem létezik."
2010. máj. 4. 20:00
 12/39 anonim ***** válasza:
0%
Lófaszt a szülőké! Magyarázd már meg egy 5 éves gyereknek, hogy ez meg az nem létezik!!! Az RTL KLUB ÉS AZ ORTT A FELELŐS, hogy kereskedelmi csatornán ilyen szart képes volt sugározni!!!!!
2010. máj. 15. 21:52
 13/39 anonim ***** válasza:
0%
Képes volt sugározni országos csatornán délután!!!!!!!
2010. máj. 15. 21:53
 14/39 A kérdező kommentje:
Képzeld, nem csak én, de sok ovis társam is tudott különbséget tenni a mese és a valóság között. Lehet, hogy te olyan nyomi voltál, hogy nem, de ez már egyéni szoc prob. Igenis, a szülőnek el kell magyaráznia, hogy ilyen nem létezik.
2010. máj. 16. 07:47
 15/39 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem egy normális,kellő odafigyeléssel nevelt gyerek nem ugrik ki az ablakon a Pikachu után,mert alapból tudja és látja a különbséget valóság és fikció között!

5-6 évesen én is néztem a Batmant meg a Kockás fülű nyulat,de sosem akartam a panelház tetejéről ugrálni,ahogy az egereket sem üldöztem soha palacsintasütővel a Tom és Jerry után és nem lettem piromániás a tűzmanótól sem (mondjuk tűzoltó se...;)).

2010. máj. 16. 10:48
 16/39 anonim ***** válasza:
0%
Te voltál talán olyan nyomi bas*zad meg! Nem való egy ilyen fostalicska animét délután nyomatni országos csatornán. Aki annyira oda van érte az töltse le torrentről és nézze! A Tom és Jerrynek vagy a Tűzmanónak volt valóságalapja, lehetett belőle szórakozva tanulni, de ebből a szar Dragon Ballból nem lehetett semmit csak az erőszakot!
2010. máj. 20. 17:10
 17/39 A kérdező kommentje:
Erőszak a te segged luka! És a Tom és Jerry? Amikor a két főszereplő amorf gyurmafiguraként torzul? Az neked valóság? Meg a megcélzott közönség azok a gyerekek voltak, akik délután nem voltak iskolában, tehát nem az alsósok. Játszva tanulni, szórakozva tanulni. Pedagógus vagy? Ahhoz képest elég csúnyán beszélsz. És nem kéne szidalmazni, mert igen, sokan szerettük.
2010. máj. 20. 17:54
 18/39 anonim ***** válasza:
0%
Igen erőszak te szerencsétlen! Mért szerinted mit sugall egy olyan anime, amiben darabokra vágják az embereket és csak a gyilkolás meg a bosszúállás megy végig 10000 részen keresztül? Szerinted ebből mit tanul egy gyerek??? A Tom és Jerry kezdjük ott, hogy alapból mese és nem anime. Teljesen más közönséghez szól. A Dragon Ball felnőtteknek szóló anime, míg a Tom és Jerry kicsiknek szóló mese! A DB-ben a vér folyik mindenütt, a Tom és Jerry ill. a Tűzmanó stb. normális mesékben egy csepp vér nincs! Aki nem látja a különbséget az anime és a mese között az egy idióta! Remélem soha a büdös életbe nem engedik országos TV csatornára ezt a szennyet!
2010. máj. 21. 23:56
 19/39 anonim ***** válasza:
10%

Itt egykis olvasnivaló:

[link]

Ide minden le van írva mért is szűntette be az ORTT. Aki ezt nem képes felfogni az hülye!

2010. máj. 22. 02:03
 20/39 A kérdező kommentje:
Khm... a Tom és Jerry felnőtteknek készült. És a kérdés nem az volt, miért tiltották be, hanem, hogy nézted-e. Úgyhogy legyél oly kedves, hogy nem kommentelsz több ócsárolást, köszönöm.
2010. máj. 22. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!