Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az Áll az Alkuban ki az...

Az Áll az Alkuban ki az Igazgató úr?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
29%

szerinted honnan tudjuk?

vagy ha mondanánk is egy nevet akkor te meg nyugodnál vagy mivan?

én tényleg nem értem az ilyen kérdéseket

de valószínűleg egy férfi

2010. ápr. 26. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Mivel nem Igazgató hölgy nyilván férfi. Egyébként örülnél ha tudnál vagy mi? Szerintem így izgalmasabb.
2010. ápr. 30. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Ő az Áll az alku! rejtélyes Igazgatója

2009-11-29 05:02:00

BUDAPEST - Jelentjük, az Igazgató úr igenis létezik! A TV2 Áll az alkujának stábjából mindöszsze hatan ismerik a titkot, hogy ki az az ember. akinek adások közben csak a sziluettje látszik, amint képernyőkkel teli kuckójában ül, vagy éppen fel-alá járkál.

Hirdetés

A Vasárnapi Blikk szemtől szemben találkozhatott azzal a negyvenes éveiben járó, makulátlan öltözetű férfival, aki képes porrá zúzni vagy éppen valóra váltani a játékosok álmait. „Kínosan vigyázok arra, hogy a kilétemet sűrű homály fedje. Egyetlen játékos sem ismerheti meg a személyemet, számukra láthatatlannak kell maradanom. Nem hihetik azt, hogy ha hozzám közelebb kerülnek, jobb ajánlatot adok majd" - mondta irodájában ülve az Igazgató úr.

Halló, ki beszél? Az Igazgató úr kevesek előtt fedi fel arcát, Kovács Áron, az Áll az alku műsorvezetője azonban köztük van

Őszülő halántékú, a számokkal könnyedén bánó, nős pénzember ő, akinek azért van lelke is. Megérintette például, amikor az egyik játékos a Kilimandzsáró-túrát választotta, pedig a hétmilliós táska is versenyben volt még. Eddig egyetlen versenyzőnek adatott meg, hogy az igazgatóval személyesen beszélhessen. „Kiesése után egy Ditke nevű lánynak odaadták a telefont, én pedig mondtam neki pár vigasztaló szót. Elsírta magát."

Az Igazgató úr általában egy hátsó ajtón lép be a fülkébe, ahol számítógépes program segíti abban, hogy kiszámolja az ajánlatokat. „Kovács Áron azon kevesek közé tartozik, akik pontosan tudják, hogy ki vagyok, de természetesen őrzi a titkot.

Áron valóban a telefonon tudja

2010. máj. 6. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!