Az Áll az Alkuban ki az Igazgató úr?
szerinted honnan tudjuk?
vagy ha mondanánk is egy nevet akkor te meg nyugodnál vagy mivan?
én tényleg nem értem az ilyen kérdéseket
de valószínűleg egy férfi
Ő az Áll az alku! rejtélyes Igazgatója
2009-11-29 05:02:00
BUDAPEST - Jelentjük, az Igazgató úr igenis létezik! A TV2 Áll az alkujának stábjából mindöszsze hatan ismerik a titkot, hogy ki az az ember. akinek adások közben csak a sziluettje látszik, amint képernyőkkel teli kuckójában ül, vagy éppen fel-alá járkál.
Hirdetés
A Vasárnapi Blikk szemtől szemben találkozhatott azzal a negyvenes éveiben járó, makulátlan öltözetű férfival, aki képes porrá zúzni vagy éppen valóra váltani a játékosok álmait. „Kínosan vigyázok arra, hogy a kilétemet sűrű homály fedje. Egyetlen játékos sem ismerheti meg a személyemet, számukra láthatatlannak kell maradanom. Nem hihetik azt, hogy ha hozzám közelebb kerülnek, jobb ajánlatot adok majd" - mondta irodájában ülve az Igazgató úr.
Halló, ki beszél? Az Igazgató úr kevesek előtt fedi fel arcát, Kovács Áron, az Áll az alku műsorvezetője azonban köztük van
Őszülő halántékú, a számokkal könnyedén bánó, nős pénzember ő, akinek azért van lelke is. Megérintette például, amikor az egyik játékos a Kilimandzsáró-túrát választotta, pedig a hétmilliós táska is versenyben volt még. Eddig egyetlen versenyzőnek adatott meg, hogy az igazgatóval személyesen beszélhessen. „Kiesése után egy Ditke nevű lánynak odaadták a telefont, én pedig mondtam neki pár vigasztaló szót. Elsírta magát."
Az Igazgató úr általában egy hátsó ajtón lép be a fülkébe, ahol számítógépes program segíti abban, hogy kiszámolja az ajánlatokat. „Kovács Áron azon kevesek közé tartozik, akik pontosan tudják, hogy ki vagyok, de természetesen őrzi a titkot.
Áron valóban a telefonon tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!